Μισέλ Γιο: Θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά Blade Runner 2099

Μισέλ Γιο: Θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά Blade Runner 2099

Η νέα μίνι σειρά του Amazon Prime θα είναι σε παραγωγή του σκηνοθέτη της αρχικής ταινίας του 1982, Ρίντλεϊ Σκοτ

yeoh
Η βραβευμένη με Όσκαρ Μισέλ Γιο θα πρωταγωνιστήσει στην νέα μίνι σειρά του Amazon Prime «Blade Runner 2099» σε παραγωγή του σκηνοθέτη της αρχικής ταινίας «Blade Runner» του 1982, Ρίντλεϊ Σκοτ.

Αν και προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί κανένα στοιχείο για το ρόλο της σταρ ή για την πλοκή, ο τίτλος υπονοεί ότι η σειράθα εκτυλίσσεται 50 χρόνια μετά το sequel της ταινίας του Σκοτ «Blade Runner 2049», το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ και έκανε πρεμιέρα το 2017.

Σημειώνεται ότι το διάσημο franchise επιστημονικής φαντασίας είναι βασισμένο στο εμβληματικό μυθιστόρημα του Φίλιπ Κ. Ντικ «Do Androids Dream of Electric Sheep?» που κυκλοφόρησε το 1968.
Κλείσιμο
Η νέα παραγωγή των Alcon Entertainment και Scott Free Productions, ξεκίνησε τα γυρίσματα πρόσφατα στην Πράγα μετά από καθυστέρηση σχεδόν ενός έτους, λόγω της περσινής διπλής απεργίας στο Χόλυγουντ.

Σύμφωνα με το Deadline, η Σίλκα Λουίζα θα είναι η showrunner και εκτελεστική παραγωγός της σειράς. Ο Τζόναθαν Βαν Τούλεκεν θα αναλάβει την σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή μαζί με τον Στίβεν Τζόνσον των δύο πρώτων επεισοδίων. Η Film United είναι η εταιρεία παραγωγής στην Πράγα.

Πριν από λίγες ημέρες η Μισέλ Γιο, η οποία είναι η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου με την ταινία «Everything Everywhere All at Once», τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για τη Ράφα μετά τα ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή - Η CIA στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία

Βάρβαρο έγκλημα στην Ινδία: 32χρονη έριξε τον κωφάλαλο γιο της σε ποτάμι με κροκόδειλους - «Σκότωσε τον, μόνο τρώει» της έλεγε ο πατέρας του

H 24χρονη δασκάλα που κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονου είχε φέρει δίπλα της το θρανίο του για να τον ακουμπάει στο μάθημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης