Η Ματίνα Ζάρα μίλησε για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα, αλλά και για τον χωρισμό της.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αναφέρθηκε αρχικά, στη συνεργασία της με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Διονύση Σχοινά.
«Περάσαμε υπέροχα στις εμφανίσεις με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Διονύση Σχοινά στη Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι πως μάθαμε όλοι για την απώλεια του αδερφού του, πριν πάμε στο μαγαζί», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0y2uz2fkt6p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου: «Στενοχωρηθήκαμε όλοι, πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Εννοείται όμως, πως ήμασταν δίπλα στον Στέλιο σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή του. Ήταν πολύ διαφορετικό το κλίμα. Επειδή όμως, ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τον Στέλιο, όπως και εμείς τον αγαπάμε, του έδωσαν πολύ ωραία ενέργεια εκείνο το βράδυ».
Αναφέρθηκε επίσης, στην προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.
«Είμαι καλύτερα από ποτέ, είμαι τέλεια. Έχει υπάρξει χωρισμός. Γενικά, οι άνθρωποι χωρίζουν, μένουν μόνοι τουος, κάνουν καινούργιες σχέσεις. Όταν κλείνει ένας κύκλος, τελειώνει εκεί για μένα. Είμαι πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», είπε κλείνοντας.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.