Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς η Χρύσα Χατζηγεωργίου, ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς η Χρύσα Χατζηγεωργίου, ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του Περπατάρη, οι νέες αλλαγές στους κανονισμούς και το ντέρμπι  για την Πούντα Κάνα και την πρώτη ασυλία

MixCollage-29-Apr-2024-01-38-AM-5436
Η 17η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου ακολούθησε τον δρόμο που χάραξαν τις τελευταίες ημέρες οι Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντογλού, με την ξανθιά παίκτρια της Μπλε ομάδας να μην ξεπερνάει τον τραυματισμό της και να αποφασίζει να επιστέψει στην Ελλάδα. Παράλληλα η ομάδα της μπήκε με το δεξί στις ασυλίες με τα μεικτά ματσαρίσματα κατακτώντας την πρώτη και μετά τη Νέα Υόρκη απόλαυσε ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο διασκεδάζοντας στο Lake Park και στην Πούντα Κάνα, με τους Κόκκινους από την άλλη να βγάζουν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Το επεισόδιο της Κυριακής (28/4) ξεκίνησε με τους survivor να σχολιάζουν την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Χριστόφορου Ταξίδη, Δώρας Νικολή και Θοδωρή Τουρκογεώργου στη μονομαχία παραμονής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vyo4xqdpc1)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vyr6864sxl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vyuaujzvd5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vyxhzngh2p)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vz1s6sve2h)


Ο παίκτης που έδειξε περισσότερο επηρεασμένος από την αποχώρηση του Περπατάρη ήταν ο Φάνης Μπολέτσης. Οι δυο τους δεν πρόλαβαν να μιλήσουν μετά τον τσακωμό τους και ο παίκτης των Μπλε μίλησε συγκινημένος για την απουσία του φίλου του.

«Με τον Γιάννη κάναμε από την αρχή παρέα. Με στενοχωρεί πολύ που ουσιαστικά ο μόνος μας τσακωμός ήρθε 2-3 ημέρες πριν φύγει. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και φάνηκε από τα λεγόμενά του που είπε ότι θέλει νικητές τον Γιώργο και την Κατερίνα. Δεν με ανέφερε καν και είναι δικαίωμά του, ήταν στην ίδια ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Όντως είμαι στενοχωρημένος και καταλαβαίνω την απουσία του Γιάννη. Να ηρεμήσει και να πάει πίσω στην οικογένειά του και στις δουλειές του. Από εκεί και πέρα υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε έξω. Μου κόστισε η απουσία του, ο χαιρετισμός του ήταν τυπικός. Εγώ ήθελα να τον αγκαλιάσω. Πολλές φορές μπορεί να με λιθοβολούν για να μου ρίξουν τη ψυχολογία. Έχουν πει κάποια κακοπροαίρετα σχόλια. Μεταφέρονται εσκεμμένα λόγια. Αυτό παίζει ρόλο στη ψυχολογία μου. Προσπαθούν να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για εμένα» πρόσθεσε ο Φάνης για τα κακοπροαίρετα σχόλια που θεωρεί πως δέχεται από τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vz3o3p0te9)


Οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας παραβρέθηκαν για τις οδηγίες του αγώνα της 1ης ασυλίας εκεί όπου τους περίμεναν νέες εκπλήξεις. Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως πλέον όλοι θα παίζουν με όλους, πράγμα που σημαίνει πως τα ματσαρίσματα μπορούν από εδώ και στο εξής να είναι μεικτά. Η μόνη διαφορά είναι πως οι γυναίκες θα έχουν το πλεονέκτημα μικρότερης απόστασης από τον τελικό στόχο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vzjls58zoh)


Στη συνέχεια ανακοίνωσε το έπαθλο του αγώνα που ήταν πολυτελής παραμονή της νικήτριας ομάδας στο Lake Park της Punta Cana, οπου θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν water sports, ανάμεσά τους και το zip line.

Ο παρουσιαστής του Survivor όμως επεφύλασσε και μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ανακοίνωσε πως η Χρύσα Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς μετά από 16 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Η παίκτρια των μπλε τις τελευταίες ημέρες απουσίαζε κι από τα συμβούλια, όπως κι από τα Παιχνίδια Καραϊβικής στο επεισόδιο του Σαββάτου 27/4.


Στον στίβο μάχης η μπλε ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ αρχικά, αλλά οι κόκκινοι εκμεταλλεύτηκαν το πέναλτι από την αδικαιολόγητη απουσία της Σταυρούλας στα πρώτα ματσαρίσματα και κατάφεραν να επιστρέψουν και να προσπεράσουν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w002pk1n1t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w08jx2ye7t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w0axx009b5)


Οι μπλε μείωσαν την διαφορά και έφτασαν το ματς στο 11-11 με το flag race να καθορίζει τον νικητή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w13q9q3sg9)


Φάνης και Αναστασία επικράτησαν των Κατερίνα και Γκιουλέκα με τους Μπλε να πανηγυρίζουν ακόμα ένα σπουδαίο έπαθλο μετά το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w1o7k76zix)



Lake Park, Punta Cana, Zip Line, μαζί με χλιδάτη παραμονή και πλούσιο γεύμα περίμενε τους νικητές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w2hg65h89l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w2i9opzlcp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w2lqlqiw7d)


Στο συμβούλιο του Νησιού η κουβέντα περιστράφηκε στην έπαρση του Φάνη και στους πανηγυρισμούς του μέχρι να πάνε οι κόκκινοι στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w3g7cz6a2p)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w3nbaa0f81)


Ο πρώτος υποψήφιος μονομάχος για την 17η εβδομάδα του Survivor είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος δήλωσε πως ζήτησε να ψηφιστεί προκειμένου να προστετεύσει την Δώρα που την προηγούμενη ήταν τραυματισμένη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0w3xkgq5p49)




Ειδήσεις σήμερα:

Μαρούσι: Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή έξω από το κλαμπ - Οι Αρχές εξετάζουν αν υπήρχε και δεύτερο μαχαίρι

Μακρόν: Να ανοίξουμε τον διάλογο για τα πυρηνικά της Γαλλίας στην ευρωπαϊκή άμυνα κατά της Ρωσίας

Πρωτοφανές περιστατικό στο Ρέθυμνο: Επιχείρησαν να κάψουν επιχείρηση με drone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης