Γιολάντα Μπαλαούρα: Μου πήρε πολλά χρόνια να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση

Γιολάντα Μπαλαούρα: Μου πήρε πολλά χρόνια να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση

Ό, τι κατακτήθηκε ήταν με πολύ κόπο, έπρεπε να αποδείξω πως κάνω για αυτή τη δουλειά, τόνισε η ηθοποιός

mpalaoura
Η Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε για τον ρόλο της στο «Ναυάγιο», την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, τον έρωτα και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Από τις πρώτες της δουλειές ήταν «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», η οποία προβλήθηκε όταν πήγαινε ακόμα στην Γ’ Λυκείου.

Αναλυτικά, περιέγραψε: «Ήταν μόνο δύο κανάλια. Η αναγνωσιμότητα ήταν τεράστια, αλλά ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους καλούς και σοβαρούς, με βοήθησαν και δεν καβάλησα το καλάμι. Δεν είναι καλό πράγμα όταν η μεγάλη επιτυχία έρχεται τόσο νωρίς. Έβγαινα με έναν μεγαλύτερό μου τότε, πολύ σοβαρός άνθρωπος, και μου είπε "όταν τελειώσει η σειρά, δεν θα σε θυμάται κανένας, στρώσου και δούλεψε"».

Συγχρόνως, τόνισε: «Εκείνη την εποχή να ξεκινήσεις από την τηλεόραση ήταν πλην. Μου πήρε πολλά χρόνια να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση, αλλά ένας άνθρωπος που αγαπά το θέατρο. Ό,τι κατακτήθηκε ήταν με πολύ κόπο. Έπρεπε να αποδείξω πως κάνω για αυτή τη δουλειά».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d068eu3rwb75)

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο «Ναυάγιο», η ηθοποιός σχολίασε: «Στην Πολυξένη βρίσκω στοιχεία από την μάνα μου και τις θείες μου. Οι γυναίκες το 60’ κρατούσαν το σπίτι. Δεν θα χαλούσε τον γάμο της. Εκείνη την εποχή οι άνθρωποι ό,τι χαλούσε το επισκεύαζαν, δεν το πετούσαν. Η Πολυξένη δεν θα ήθελε να χαλάσει το όνομά της οικογένειας. Τότε, ένα διαζύγιο ήταν στίγμα».

Και συμπλήρωσε: «Δεν με πειράζει να παίζω τη μαμά. Είμαι σε ηλικία που θα μπορούσα να είμαι μαμά. Με ενοχλεί να βλέπω νέες ηθοποιούς να υποδύονται τις μαμάδες, αν και είναι σχεδόν συνομήλικες με τις κόρες τους».

Για τον έρωτα, η Γιολάντα Μπαλαούρα αποκάλυψε: «Είχα την ευτυχία να ζήσω πολλούς έρωτες αλλά και τον μοναδικό. Είμαι ευτυχής και πλήρης. Μου έκαναν προτάσεις γάμου αλλά δεν μεγάλωσα με αυτό το μοτίβο. Ήθελα να είμαι ανεξάρτητη. Προτιμώ τη συντροφικότητα από τον γάμο. Φλερτάρω και με φλερτάρουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχω το άλλο μου μισό».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο προσεισμός ανατολικά των Στροφάδων εμφανίστηκε με λάθος μέγεθος - Η ανακοίνωση του Γεωδυναμικού

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ΑμεΑ που έκανε αγοραίο σεξ με ανήλικη – «Ήταν κοπέλα του δρόμου» είπε στην απολογία του

Βίντεο από τη δράση της συμμορίας που εισέβαλε σε καταστήματα με IX - Άρπαζαν ταμειακές και εμπορεύματα σε δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης