Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ντύθηκε νύφη για καλό σκοπό - Δείτε φωτογραφίες

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ντύθηκε νύφη για καλό σκοπό - Δείτε φωτογραφίες

Όλα όσα έγιναν στο φετινό «Yes I Do Catwalk»

paliospyroy
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεχώρισε στο φετινό «Yes I Do Catwalk».

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και διάσημοι οίκοι νυφικής μόδας, κορυφαίοι επαγγελματίες της bridal industry, περισσότεροι από 50 λαμπεροί celebrities, σπουδαίοι συνεργάτες και φίλοι, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν ένα μαγικό υπερθέαμα. 

Με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του «Yes I Do», οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στην καρδιά της αναγεννησιακής Ευρώπης, με τις υπέροχες μουσικές, τις elegant νυφικές δημιουργίες και την ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα με το μεγάλο σιντριβάνι στο κέντρο, ώστε να θυμίζει τους καταπράσινους κήπους των επιβλητικών παλατιών της εποχής, να δημιουργούν μία παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Η τρίτη φορά mom-to-be Μυρτώ Κάζη, εμφανώς ενθουσιασμένη και συγκινημένη, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του show, τα φώτα χαμήλωσαν και ακολούθησε η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Υπό τους ήχους του Viva La Vida, ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό, πραγματοποιώντας μια statement εμφάνιση με iconic κοσμήματα  εμβληματικού σκανδιναβικού οίκου.

ido-gavalas


The Celebrities

Ανάμεσα στους περισσότερους από 50 επιδραστικούς celebrities από τον χώρο της μόδας, της τηλεόρασης, της μουσικής και των social media που συμμετείχαν στο Yes I Do Catwalk, βρέθηκε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ανέλαβε το opening act του show και μαγνήτισε τα βλέμματα των προσκεκλημένων με τη φούξια ballgown τουαλέτα από τον οίκο AthenaV. Στις highlight εμφανίσεις της βραδιάς ανήκει εκείνη της Κατερίνας Γερονικολού με floral νυφικό MYA Bridal και της Κατερίνας Ευαγγελινού που έκανε την ανατροπή με κόκκινο νυφικό, και τα δύο του οίκου Demetrios.

ido-tsimtsili


ido-geronikolou

Κλείσιμο
ido-model

Ακολούθησαν 7 υπέροχοι celebrity grooms με sur mesure κοστούμια, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μαρτάκης.

ido-martakis


Από τις πιο χαριτωμένες στιγμές του show ήταν όταν στη σκηνή εμφανίστηκαν τα λιλιπούτεια fashion icons  και «σάρωσαν» την πασαρέλα με το νάζι και τις χορευτικές φιγούρες τους.

Για πρώτη φορά φέτος, στο Yes I Do Catwalk  περπάτησαν 5 ξεχωριστά κορίτσια με ιστορίες δύναμης, τις οποίες μοιράστηκαν με το κοινό στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

ido-eidolo


Το closing act του show ανέλαβε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με νυφικό ΜΥΑ Bridal, μιας και η φετινή διοργάνωση υποστήριξε το Ioanna Paliospirou Foundation και τις δράσεις του, ενώ στις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα όταν τέσσερα κορίτσια από την οικογένεια του Make-A-Wish Ελλάδος
εμφανίστηκαν στη σκηνή με ονειρεμένα φορέματα του οίκου Made Bride by Antonea, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το πολυτελές beauty brand Alûstre βρέθηκε στο «Yes I Do Catwalk by Georg Jensen» με κορυφαίας ποιότητας αρώματα και αρωματικά κεριά, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους.

ido


ido-exo
 

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»

Στέφανος Κασσελάκης: Ο λαβύρινθος των «Kasselakis Co»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης