Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μίλησε για την επιτυχία του «Lost in the Night» και περιέγραψε τη στιγμή που ο ίδιος εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι.
Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και όταν οι παρουσιαστές τον ρώτησαν για την ιστορία πίσω από το κομμάτι, ο ίδιος είπε: «Γεννήθηκε μετά από ερωτική απογοήτευση. Εγώ έφταιγα γιατί εγώ τα κάνω πάντα... μην πω τη λέξη. Είμαι στις Σπέτσες, έχω χωρίσει με την κοπέλα μου και είμαι στο Καρνάγιο εκεί στο παλιό το λιμάνι εκεί στην ντίσκο και δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα, βαριέμαι. Και όπως περπατούσα... "lost in the night.." πώς μου 'ρθε; Όταν πήγα σπίτι το έγραψα σε ένα μαγνητοφωνάκι να μην το ξεχάσω, την άλλη μέρα το έβγαλα το τραγούδι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czaufktnrvt5)
To «Lost in the night»
Στην ίδια συνέντευξη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μίλησε για τα 80s και τη δουλειά που έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι. Όπως ανέφερε, εργαζόταν σε μια πολυεθνική στο κομμάτι της διαφήμισης.
«Δεν υπήρχαν έννοιες με το σκεπτικό ότι ο κόσμος ξεπερνούσε πιο εύκολα τα προβλήματα, τώρα τα ξεπερνάει με κόστος. Εγώ δούλευα σε μεγάλη πολυεθνική στο τμήμα marketing και διαφήμισης, ήμουν ο project manager. Ήταν μια δουλειά που μου άρεσε αλλά η μουσική ήταν μέσα μου» δήλωσε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας