Νταλαριάδας συνέχεια και Ουγγαρέζου εξομολόγηση

Νταλαριάδας συνέχεια και Ουγγαρέζου εξομολόγηση

Ανάμεικτα τηλεοπτικά συναισθήματα επιφυλάσσει η εβδομάδα

TV_dalaras
Στην τηλεόραση δεν μας αρέσει να μας κατακρίνουν αλλά ψάχνουμε εναγωνίως φράσεις προκειμένου να κατακρίνουμε τους άλλους. Είναι μία μεγάλη αλήθεια αυτή, η οποία με αφορμή όλη την αναμπουμπούλα με τον Γιώργο Νταλάρα και το τηλεοπτικό σύστημα χωρισμένο σε «Νταλαρομάχους» και «Νταλαρολάτρεις», συνεχίζει να μάχεται στα χαρακώματα για ένα πουκάμισο αδειανό για ένα πάνελ. Το μενού σήμερα είχε Ρουβά και ολίγον Συρίγο. Ευτυχώς ο Πάνος Βλάχος, «φτηνά τη γλύτωσε». Επεσε στην περίπτωση, όπου κάποιος είπε κάτι λίγο πιο άγριο απ’ ότι εκείνος, οπότε σώθηκε στην στροφή και δεν… «λερώθηκε».

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της στον πίνακα τηλεθέασης η σειρά «Famagusta» του MEGA η οποία παρέμεινε αμετακίνητη στην πρώτη θέση της prime time με ποσοστό 30% στο γενικό σύνολο. Η «Famagusta» κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών και στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 23,2%. Η κάλυψη της σειράς έφτασε τους 2.393.000 τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινό, η νέα παραγωγή του MEGA, άγγιξε το 36,4%. Αυτό πάντως που προκύπτει ως νέο στοιχείο, μεταξύ άλλων, είναι το γεγονός ότι στην οθόνη προέβαλαν γυναίκες όμορφες όχι γιατί μακιγιαρίστηκαν και φιλτραρίστηκαν. Αλλά γιατί θύμισαν όλα όσα ξεχάσαμε ότι κάνουν όμορφα τα πρόσωπα. Οι ρυτίδες έκφρασης και η καλοσύνη, ο πόνος που αποτυπώνεται στα μάτια, η μάνα, η αδελφή, η σύντροφος. Γυναίκες που πορεύτηκαν κουβαλώντας την ιστορία του τόπου, που όρθωσαν ανάστημα στην συμφορά και τον θάνατο. Αξιοθαύμαστες και γενναίες.
famagusta__4_

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Παρακάμπτοντας τα συναισθήματά μου, που παραμένουν αναλλοίωτα παρά τα «κύματα» που έκαναν την σχέση μας πιο δυνατή, θα πω για μία ακόμη φορά πως, όσο και να μεγαλώσει, θα είναι πάντα παιδί. Με όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού. Και σαν μάνα που θεωρεί την μητρότητα ό,τι πιο σπουδαίο έχει συμβεί στην ζωή της, θα πω πως η δική του μανούλα, με όσα είπε σήμερα θα νιώθει περήφανη από εκεί που βρίσκεται για τον Δημητρό της. Για τα τηλεοπτικά δεν με νοιάζει. Ο άνθρωπος είναι αυτός που χαράζει και γράφει στο γυαλί. Όλα τ’ άλλα περνάνε…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyrbhhcsrpv5)

Ετοιμάζεται μεγάλη μεταγραφή παρουσιαστή πρώτης γραμμής που θα είναι πραγματική βόμβα. Το αφήνω εδώ σήμερα και όταν θα γίνει, το συζητάμε, γιατί διόλου με ενδιαφέρει το κυνήγι του αποκλειστικού, ειδικά όπως κατάντησε. Η ουσία είναι να μην χαλάσει η συμφωνία.

Μία δύσκολη μέρα σήμερα. Μία ακόμη δύσκολη μέρα. Η Φαίη δεν είναι μία παρουσιάστρια για μένα. Η απώλεια, ο θάνατος του μπαμπά της είναι γεγονός οδυνηρό και αξεπέραστο. Μπορώ να την νιώσω βαδίζοντας εδώ και ένα μήνα πάνω στα χνάρια της δικής μου απώλειας, του δικού μου μπαμπά. Και βαδίζοντας εδώ και χρόνια πάνω στα χνάρια μιας ισχυρής αγάπης και φιλίας που μας συνδέει. Και γνωρίζοντας την αγάπη, την λατρεία για εκείνον και το πόσο σημαντικός ήταν ο υπέροχος Δημήτρης Σκορδάς στην ζωή της, εύχομαι συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μου…

Κλείσιμο
Δεν χρειάζονται κουίζ, ούτε ερωτηματικά απόψε. Να αγαπάτε τους ανθρώπους σας και να το δείχνετε. Εχουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό μόνο.
Καληνύχτα, Φαίη. Καληνύχτα σας


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου - Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Το διήμερο της ψυχρής εισβολής σε χάρτες: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει - Πότε και πού θα το στρώσει στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης