Το φαινόμενο MasterChef επέστρεψε θριαμβευτικά στο Star!

Το φαινόμενο MasterChef επέστρεψε θριαμβευτικά στο Star!

Ήταν πράγματι η πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σεζόν! Και τα νούμερα τηλεθέασης το επιβεβαιώνουν!

master1
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2024 (Δευτέρα 15/1) κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Το MasterChef 2024 ήταν συνολικά πρώτο στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, 22,4% και είχε απήχηση τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες 18-54 ετών. Την πρεμιέρα παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό 2.100.000 τηλεθεατές!
 
Το φαινόμενο MasterChef 2024 έκανε δυναμική πρεμιέρα χθες, Δευτέρα 15/1, με τους  τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να είναι στα καλύτερα τους, γεμάτοι ενέργεια και … κοφτερή ατάκα!
 
Με το «καλώς ήρθατε» οι τρεις κριτές έριξαν τους υποψήφιους κατευθείαν στα… βαθιά! Αυτή τη χρονιά οι μαγειρικές μονομαχίες θα ορίσουν ποιος θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό! Η αλλαγή στη διαδικασία των auditions φάνηκε ξεκάθαρα ότι κέντρισε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το τέχνασμα έκανε τη διαφορά με το κοινό να παρακολουθεί με αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή προς το μέρος ποιου υποψήφιου θα γύρει η … λευκή ποδιά!
Σωτηρης_Κοντιζας__Πανος_Ιωαννιδης__Λεωνιδας_Κουτσοπουλος__3_
 Απολαυστικοί και..σπιντάτοι, οι τρεις αγαπημένοι chef έδωσαν ωραίο και γρήγορο ρυθμό στη διαδικασία, κρατώντας απόλυτη ισορροπία στο χιούμορ, στο συναίσθημα, στην κριτική.  Καμία «γεύση» δεν επικράτησε της άλλης, δίνοντας στον τηλεθεατή τη χαρά να παρακολουθεί ένα πρόγραμμα ανώτερου, από όλες τις απόψεις, επιπέδου.
 
Και πλέον κάποια πράγματα είναι θεσμός στο MasterChef, όπως τα κρύα αστεία του Πάνου Ιωαννίδη, η one of a kind περσόνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! Όσο για τον Σωτήρη Κοντιζά έκανε και πάλι το θαύμα του! Ενώ άλλοι πετυχαίνουν το φλουρί στην πίτα, εκείνος πετυχαίνει το κόκκαλο στο ψάρι!  
Κλείσιμο
 
Όσο για τους διαγωνιζόμενους, κάποιοι κατάφεραν με το γευστικό τους αποτέλεσμα να πάρουν την πολυπόθητη ποδιά, αλλά και να μας συγκινήσουν με τις ανθρώπινες ιστορίες τους. Η παίκτρια με καταγωγή από την Ινδία που μίλησε για το bulling που έχει υποστεί από παιδί και ο παίκτης μαχητής της ζωής, που πάσχει από μεσογειακή αναιμία, απασχόλησαν το κοινό αλλά και τα social media και τα sites, που έδειξαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το παράδειγμα που δίνουν.
 
Και ήταν μόνο η αρχή! Η συνέχεια του MasterChef 2024 αναμένεται ακόμα πιο… καυτή!
 
Απόψε (Τρίτη 16/1) στις 21:00 οι auditions του MasterChef 2024 συνεχίζονται εντυπωσιακά! Μία ποδιά, δύο παίκτες, μία μονομαχία! Όλοι οι επίδοξοι μάγειρες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι διαθέτουν τη μαγειρική ικανότητα, τη δημιουργικότητα και την ευελιξία, που απαιτείται, για να κερδίσουν τη λευκή ποδιά, που τους χαρίζει την είσοδό τους στον διαγωνισμό!
 
MasterChef 2024 - Τρίτη 16.1.2024 - trailer

 Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ξεκαθαρίσει πως φέτος έχουμε αυξημένα έπαθλα αλλά και αυξημένο βαθμό δυσκολίας και οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τους είναι υψηλότερες από κάθε άλλη χρονιά.
 
Για μια ακόμα φορά αυτοί και αυτές που επιθυμούν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 2024 θα εμφανιστούν μπροστά στους κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.
 
Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να τελειώσει πρώτος το μεγάλο μαγειρικό μαραθώνιο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 70.000 ευρώ και επιπλέον 30.000 ευρώ σε μαγειρικό εξοπλισμό. Επίσης, ο δεύτερος φιναλίστ για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ!
 
Ποιοι θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους κριτές και για ποιους το όνειρο θα τελειώσει άδοξα;
MasterChef auditions, Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 στο Star
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης