Κάνιε Γουέστ: «Ο Χριστός, ο Χίτλερ κι εγώ» - Νέο αντισημιτικό παραλήρημα - Δείτε βίντεο

Κάνιε Γουέστ: «Ο Χριστός, ο Χίτλερ κι εγώ» - Νέο αντισημιτικό παραλήρημα - Δείτε βίντεο

Ο ράπερ προκαλεί ανησυχία για άλλη μια φορά με την ακραία συμπεριφορά του

west
Ο Κάνιε Γουέστ επανέλαβε την αντισημιτική του συμπεριφορά με ένα 10λεπτο παραλήρημα στο Λας Βέγκας, όπου αναφέρθηκε στον Χριστό, τον Αδόλφο Χίτλερ και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ατιμασμένος ράπερ επιτέθηκε επίσης στους πρώην συνεργάτες του, τον δημιουργικό διευθυντή της «Balenciaga», Demna, και άλλους κατά τη διάρκεια του προσβλητικού λόγου του, νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε ένα πλήθος μερικών δεκάδων ανθρώπων.

«Είμαστε 60 εκατομμύρια στην Αμερική, 60 εκατομμύρια Εβραίοι στον κόσμο», φώναξε σε ένα βίντεο που απέκτησε το TMZ.

Δείτε το βίντεο
«Ποιος όμως θα κάνει τα νοσοκομεία; Είναι σιωνιστής ο Τραμπ. Αυτό είναι που προσπαθώ να σας πω. Ιησού Χριστέ, Χίτλερ, Ye, Τρίτο Κόμμα! Χορηγήστε το» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του παραληρήματος, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στα κοινωνικά δίκτυα από πολλά άτομα στο δωμάτιο - συμπεριλαμβανομένου του influencer, Yes Juelz από το Μαϊάμι, ο οποίος στεκόταν δίπλα του - ο Γουέστ φώναξε «γαμ*** Balenciaga, Gap και Louis Vuitton». Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν θα υποστήριζε την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία αν δεν απελευθέρωνε τον Λάρι Χούβερ από τη φυλακή.

Ένα ακόμα ανησυχητικό σημείο ήταν όταν άρχισε να μιλάει για την κόρη του, πιθανότατα τη Νορθ, η οποία βρσικόταν εκεί, λέγοντας: «Η κόρη μου έσκισε τους γαμ**** καναπέδες στο σπίτι για να μπορεί να είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή».
Ο ράπερ, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, συνέχισε να λέει στο πλήθος να «βγάλει το σκασμό» πριν ξεσπάσει για το πώς όλοι οι «πλούσιοι μαλ***» στην αίθουσα έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα «σε σιωνιστικά σχολεία» και κατακεραυνώσει το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτούν τα παιδιά του.

Κλείσιμο
«Δεν δίνω δεκάρα», φώναξε κάποια στιγμή.

Κατά τη διάρκεια του παραληρήματός του, ο Γουέστ γκρίνιαξε ότι κανείς δεν τον υπερασπίστηκε και όταν μια γυναίκα στην αίθουσα τον προκάλεσε απαντώντας του: «Δεν είσαι Θεός, νε**ε», απείλησε ότι θα την πετάξει έξω από την αίθουσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό στην Ουκρανία με δημοτικό σύμβουλο να πετά χειροβομβίδες μέσα στο συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Αντίδραση Σαμαρά στην τροπολογία για τους παράνομους μετανάστες - Ζητά από την κυβέρνηση να την αποσύρει

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε τη σεξουαλική ζωή με την Ιωάννα Τούνη - Το μυαλό θέλει, το σώμα δεν πάει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης