I'm a Celebrity: Αποχώρησε ο Νίκος Βαμβακούλας - 62.600 ευρώ έχουν συγκεντρώσει μέχρι ώρας οι παίκτες

I'm a Celebrity: Αποχώρησε ο Νίκος Βαμβακούλας - 62.600 ευρώ έχουν συγκεντρώσει μέχρι ώρας οι παίκτες

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Πάτρικ Ογκουνσότο πέτυχαν το στόχο τους και αύξησαν το ποσό κατά 4.000 ευρώ

vambakoulas793
Η αποχώρηση του BO την προηγούμενη εβδομάδα από το «I'm a Celebrity... get me Out of Here» στεναχώρησε ιδιαιτέρως τον Γιώργο Χειμωνέτο με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Τάσο Ξιαρχό να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν. Η αρχηγία του Πάνου Καλίδη έφερε αρκετές εντάσεις με τον Τάσο με τους δύο να ανταλλάσσουν αρκετές… φιλοφρονήσεις. Σε παρόμοιο κλίμα όμως κινήθηκαν και ο Νίκος Βαμβακούλας με τον Πάτρικ Ογκουνσότο με τις παρανοήσεις μεταξύ τους να δυναμιτίζουν περαιτέρω την ατμόσφαιρα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcg37zjpa09)

Στα αγωνιστικά της εβδομάδας στο πρώτο φιλανθρωπικό αγώνισμα διαγωνίστηκαν η Αγγελική Ηλιάδη έχοντας ως ζευγάρι τον Νίκο Αναδιώτη και η Ιωάννα Λίλη τον Γιώργο Χειμωνέτο. Ο τελευταίος δεν άντεξε να φέρει εις πέρας την αποστολή και τη θέση του πήρε ο Τάσος Ξιαρχό. Οι celebrities με τις προσπάθειές τους σε μία ιδιαίτερη τραμπάλα κατάφεραν να ανεβάσουν το συνολικό ποσό που θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό στις 58.600 ευρώ.

Στη συνέχεια ένα καλάθι γεμάτο σοκολάτες έφτασε στα χέρια του Πάνου Καλίδη ως προπομπός της επόμενης δοκιμασίας. Ο ίδιος και ο Νίκος Βαμβακούλας έγιναν πρωταγωνιστές ενός διαφορετικού δρώμενου όπου έπρεπε να βρουν τα χρυσά εισιτήρια που κερδίζουν. Και οι δύο κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία και μάλιστα με κοντινούς χρόνους με αποτέλεσμα Πράσινοι και Κίτρινοι να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του «I’ M A CELEBRITY… GET ME OUT OF HERE» σε μία ιδιωτική προβολή στη μέση της ζούγκλας.

Η επόμενη μέρα έβαλε τους Celebrities σε θέση cameraman και… κάμερας σε ένα αγώνισμα με έπαθλο ένα δείπνο με μεξικάνικη κουζίνα και ανάλογη μουσική! Νικητές αναδείχθηκαν οι Κίτρινοι. Η επόμενη πρόκληση αφορούσε την Αγγελική και τον Πάτρικ και ήταν για το φιλανθρωπικό σκοπό. Οι δύο Celebrities έπρεπε να μπουν σε κάποια δωμάτια με… παγίδες για να αναζητήσουν αστέρια και απολεσθέντα αντικείμενα για να συγκεντρώσουν 4.000 ευρώ. Η Αγγελική και ο Πάτρικ πέτυχαν το στόχο τους φτάνοντας το συνολικό ποσό για το φιλανθρωπικό σκοπό στις 62.600 ευρώ. Οι παίκτες επέστρεψαν στο camp και αφηγήθηκαν την περιπέτειά τους θυμίζοντας στις ομάδες τους κάτι ανάμεσα σε Avatar και Στρουμφάκια!

Λίγο πριν τη δοκιμασία της αποχώρησης τα πηγαδάκια οργανώθηκαν και οι συζητήσεις πήραν φωτιά! Ο Πάνος Καλίδης έσωσε με την ψήφο του τον Νίκο Αναδιώτη, εκείνος με τη σειρά του τον Πάτρικ Ογκουνσότο ο οποίος ψήφισε την Ιωάννα Λίλη. Η παίκτρια της Πράσινης ομάδας έσωσε τον Τάσο Ξιαρχό αφήνοντας ως υποψήφιους την Αγγελική Ηλιάδη, τον Γιώργο Χειμωνέτο και τον Νίκο Βαμβακούλα. Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο για να αποχωρήσει ο Νίκος Βαμβακούλας. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν κακίζει κανένα και πως θα παλέψει κι αν είναι καλός θα μείνει. Η δοκιμασία περιλάμβανε βουτιά στο νερό, απομνημόνευση και ευστοχία.
Ο Γιώργος έγινε αρχηγός, ενώ ο Βαμβακούλας έχασε και αποχωρεί | I'm a Celebrity..Get Me Out of Here!
Κλείσιμο


Ο Νίκος Βαμβακούλας ήταν εκείνος που δεν τα κατάφερε ενώ ο Γιώργος Χειμωνέτος είχε την καλύτερη επίδοση βγαίνοντας αρχηγός του camp για την επόμενη εβδομάδα. Ο Νίκος λίγο πριν φύγει μίλησε για τις φιλίες που έχτισε με τα μέλη της Κίτρινης ομάδας δηλώνοντας πως θα του λείψουν η Αγγελική, ο Τάσος και ο Γιώργος ενώ δεν θα του λείψουν οι Πράσινοι.

Χειμωνέτος: «Έμαθα τον Νίκο στο δημοτικό, μάζευα αυτοκόλλητα με ποδοσφαιριστές» | I'm a Celebrity...

Επιστρέφοντας στο camp ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Αγγελική Ηλιάδη έκαναν μία φάρσα σε όλους και περισσότερο στον Τάσο Ξιαρχό. Ο Γιώργος είπε πως αποχώρησαν και ο Νίκος και η Αγγελική με τον Τάσο να δηλώνει πως θα φύγει! Μέχρι που εμφανίστηκε η Αγγελική στο camp και αποκαλύφθηκε η φάρσα!
Επική φάρσα στον Ξιαρχό: «Αποχωρώ!» | I'm a Celebrity..Get Me Out of Here! | 30/11/2023

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20



Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης