Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Δεν συμφωνεί με την κριτική του Κρις Χέμσγουορθ για τον χαρακτήρα του Thor

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Δεν συμφωνεί με την κριτική του Κρις Χέμσγουορθ για τον χαρακτήρα του Thor

Μερικές φορές ένιωθα σαν σωματοφύλακας των Avengers, δήλωσε ο Αυστραλός ηθοποιός

downey-hemsworth
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με την κριτική που άσκησε ο Κρις Χέμσγουορθ στον χαρακτήρα του Thor.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέντευξης του Χέμσγουορθ στο Vanity Fair, ο πρωταγωνιστής του Thor αποκάλυψε ότι με τον καιρό ένιωθε απογοήτευση παίζοντας τον σούπερ ήρωα.

«Μερικές φορές ένιωθα σαν σωματοφύλακας της ομάδας [σ.σ. των Avengers]», παραδέχτηκε ο Χέμσγουορθ. «Διάβαζα τις ατάκες όλων των άλλων και έλεγα: "Ω, αυτοί έχουν πολύ πιο ωραία πράγματα. Διασκεδάζουν περισσότερο. Τι κάνει ο χαρακτήρας μου;". Πάντα έλεγα, "Φοράς την περούκα. Έχεις τους μύες. Έχεις το κοστούμι. Πού είναι ο κεραυνός;". Ναι, είμαι μέρος αυτού του μεγάλου πράγματος, αλλά μάλλον είμαι αρκετά αντικαταστάσιμος».
Κλείσιμο

Ο Ντάουνι δεν έδειξε να έχει παρόμοια άποψη για τον διάσημο χαρακτήρα του Χέμσγουορθ, λέγοντας στο δημοσίευμα: «Πρώτα απ' όλα, ο Thor ως χαρακτήρας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθεί στην οθόνη, αλλά αυτός [σ.σ. ο Χέμσγουορθ] και ο Κεν Μπράνα [σ.σ. ο σκηνοθέτης του πρώτου Thor] βρήκαν πώς να τον κάνουν έναν χαρακτήρα με τον οποίο θα μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος αλλά και θα είναι θεϊκός».

«Ο Χέμσγουορθ έχει, κατά τη γνώμη μου, την πιο σύνθετη ψυχοσύνθεση από όλους εμάς τους Avengers», πρόσθεσε ο Ντάουνι. «Έχει πνεύμα και βαρύτητα, αλλά και τέτοια αυτοσυγκράτηση, φωτιά και ευγένεια».

Ο Ντάουνι συνέχισε να επαινεί τον Χέμσγουορθ και την εξέλιξη του χαρακτήρα του στις ταινίες της Marvel «Thor: Ragnarok», «Avengers: Infinity War» και «Avengers Endgame» ως «ένα τρομερό χατ τρικ».

Αν και η Marvel δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι ο Iron Man και ο Thor θα επιστρέψουν, και οι δύο ηθοποιοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ξαναφορέσουν τα κοστούμια των υπερηρώων τους για τη μεγάλη οθόνη. Ο Χέμσγουορθ θέλει να δώσει στους θαυμαστές της Marvel την ταινία Thor που τους αξίζει μετά την σχετική αποτυχία του «Thor: Love and Thunder» του 2022. Ο Ντάουνι, εντωμεταξύ, δήλωσε στο περιοδικό Esquire τον περασμένο μήνα ότι θα ήταν σίγουρα ανοιχτός στο να παίξει ξανά τον Iron Man, ακόμη και αν ο χαρακτήρας πέθανε στο «Endgame».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - «Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Βίντεο: Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα - Ο Μαζωνάκης τραγουδάει Du Hast

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης