Χιου Γκραντ για τον ρόλο του στο «Wonka»: Βρίσκομαι στη φάση του freak show της καριέρας μου
«Κάνω κακούς, ψυχοπαθείς, παράξενους, ανώμαλους και τώρα Oompa Loompas» ανέφερε ο ηθοποιός
Ο Χιου Γκραντ μίλησε για το πώς απέκτησε τον ρόλο του ως Oompa Loompa στο πλευρό του Τίμοθι Σάλαμε στη νέα ταινία «Wonka».
Οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία την ευκαιρία να δουν τον 63χρονο ηθοποιό να υποδύεται έναν από τους χαρακτηριστικούς χαρακτήρες από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το τρέιλερ.
Ο Γκραντ αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης σχετικά με το πώς πήρε τον ρόλο του: «Αυτά μου προσφέρουν αυτές τις μέρες. Βρίσκομαι στη φάση του freak show της καριέρας μου. Κάνω κακούς, ψυχοπαθείς, παράξενους, ανώμαλους και τώρα Oompa Loompas» ενώ πρόσθεσε ότι: «μόλις του προσφέρθηκε και ο ρόλος ενός ουρακοτάγκου».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:11
Στη συνέντευξη, ο Σάλαμε απάντησε επίσης στις φήμες για τον ηθοποιό, ότι έχει οξύθυμη και κακή συμπεριφορά. «Νομίζω ότι ο Χιου είναι κρυφά ευάλωτος και ψάχνει για στοργή», είπε για τον συμπρωταγωνιστή του.
Ο Χιου Γκραντ ως Oompa Loompa
Κλείσιμο
Αν και πολλοί ενθουσιάστηκαν με τον ρόλο του Γκραντ στην ταινία «Wonka», το κάστινγκ του επικρίθηκε από κάποιους.
Η πρεμιέρα του «Wonka» στις αίθουσες θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.