Τίμοθι Σάλαμε: Αποκάλυψε ότι δεν ζήτησε συμβουλές από τον Τζόνι Ντεπ για τον ρόλο του Willy Wonka

Τίμοθι Σάλαμε: Αποκάλυψε ότι δεν ζήτησε συμβουλές από τον Τζόνι Ντεπ για τον ρόλο του Willy Wonka

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι μεγάλωσε βλέποντας την εκδοχή του Τζιν Γουάιλντερ

wonka_-_01023
Ο Τίμοθι Σάλαμε αποκάλυψε ότι δεν ζήτησε βοήθεια από τον Τζόνι Ντεπ προκειμένου να ενσαρκώσει τον ρόλο του Willy Wonka στη νέα ομώνυμη ταινία.

Ο 27χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως ο διάσημος σοκολατοποιός στο νέο μιούζικαλ, «Wonka», που εξερευνά την προέλευση του εμβληματικού χαρακτήρα του Roald Dahl. Ο χαρακτήρας είχε προηγουμένως ζωντανέψει στην οθόνη από τον Τζόνι Ντεπ στην ταινία του Τιμ Μπάρτον, «Charlie And The Chocolate Factory» του 2005 και πιο πριν από τον Τζιν Γουάιλντερ στη ταινία του 1971.

Αλλά ο Σάλαμε - ο οποίος μάλιστα έβγαινε με την κόρη του Ντεπ, Λίλι-Ρόουζ, για 1,5 χρόνο μέχρι τον Απρίλιο του 2020 - αποκάλυψε ότι δεν ζήτησε συμβουλές από τον σταρ για να υποδυθεί τον ζαχαροπλάστη.

«["Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας"] βγήκε όταν ήμουν περίπου 10 ή 11 ετών. Και απλά σκέφτηκα ότι ήταν πολύ τολμηρό», δήλωσε ο Σάλαμε σε αντίστοιχη ερώτηση στο «E!» στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Wonka» στο Λονδίνο.
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αγαπούσε επίσης τη μουσική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του 1971, με πρωταγωνιστή τον Τζιν Γουάιλντερ, λέγοντας ότι ήταν αυτή που «είδε πρώτος» και «μεγάλωσε με αυτήν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάλαμε μιλάει για την εκδοχή του χαρακτήρα του Ντεπ, καθώς έκανε αναφορά στην ταινία σε εκδήλωση θαυμαστών στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το «Variety».

«Αν μου έλεγες όταν ήμουν 12 ετών και έβλεπα την εκδοχή του Willy Wonka από τον Τζόνι Ντεπ ότι θα ήμουν εδώ στο Τόκιο για να προωθήσω αυτή την ταινία ως Willy Wonka, δίπλα στον Χιου Γκραντ, θα σου έλεγα ότι λες ψέματα», ανέφερε.
gene_wilder_-_wonka
Ο Τζιν Γουάιλντερ στο «Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας» του 1971
Κλείσιμο

Το νέο παραμύθι της καταγωγής του Τιμοθέου για τον Γουίλι Γουόνκα - βασισμένο στο μυθιστόρημα του 1964 «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» - βγαίνει στις αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Δεκεμβρίου και στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Σάλαμε αμείφθηκε με 9 εκατομμύρια δολάρια για να ενσαρκώσει τον ομώνυμο χαρακτήρα και προς το παρόν οι πρώτες κριτικές και αντιδράσεις είναι ιδιαίτερα θετικές, καθώς κάνουν λόγο για ένα «χριστουγεννιάτικο κλασικό έργο».


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολική ψήφος: Βήμα-βήμα η διαδικασία - Αρχές του 2024 θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο

Βασίλης Βασιλικός: Η καθοριστική γνωριμία με τον Ανδρέα το '69, το «Ζ» και η Αριστερά - H τελευταία εξομολόγησή του στον Δανίκα

Ρωσία: Ο Πούτιν προτρέπει τις γυναίκες να κάνουν πάνω από οκτώ παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης