Σπίτι με το MEGA: Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου σε μία μοναδική βραδιά

Σπίτι με το MEGA: Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου σε μία μοναδική βραδιά

Απόψε στις 22:00 στο MEGA

spitimetomega
Ένα Σαββατόβραδο με μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους και διασκέδαση μέχρι πρωίας θα απολαύσουμε απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μας ξεσηκώνουν, θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική νυχτερινή διασκέδαση.

Δείτε το τρέιλερ
Σπίτι με το Mega  | Με τον Λευτέρη Πανταζή και την Ελλη Κοκκίνου | Σάββατο 25/11, 22:00 (trailer)

Κλείσιμο
Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει τη διάθεση από το πρώτο λεπτό που θα βρεθεί στη σκηνή με τα διαχρονικά του σουξέ. Η Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή φωνή και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες. Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης.

Η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή: Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια, Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή.

Απόψε στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» δυναμώνει την ένταση και μας υπόσχεται μια βραδιά με αμείωτο κέφι και ασταμάτητο χορό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης