Χόλι Μάντισον για την απόφασή της να μη θρηνήσει τον Χιου Χέφνερ: Δεν είχα κανένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του

Χόλι Μάντισον για την απόφασή της να μη θρηνήσει τον Χιου Χέφνερ: Δεν είχα κανένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του

«Είχα ήδη βγει και μιλούσα για το πόσο τοξική ήταν αυτή η σχέση για μένα» ανέφερε

madison-hefner
Η Χόλι Μάντισον εξακολουθεί να ερωτάται γιατί δεν θρήνησε τον θάνατο του Χιου Χέφνερ έξι χρόνια μετά τον θάνατό του σε ηλικία 91 ετών.

Η ηθοποιός του «Girls Next Door» πέρασε μερικά από τα πιο διαμορφωτικά της χρόνια σε μια τοξική σχέση με τον ιδρυτή του Playboy. Όταν πέθανε ο Χέφνερ, η ίδια δεν εξέδωσε κάποια δήλωση.

«Όταν πέθανε, όλοι περίμεναν από μένα να έχω κάποια μεγάλη αντίδραση ή να το αναρτήσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απλά ένιωσα περίεργα. Δεν είχα πια κανένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο», δήλωσε στο People.
Η 43χρονη έγραψε για όλα όσα έζησε στα χέρια του Hefner στο βιβλίο της «Down the Rabbit Hole» το 2016.

«Είχα ήδη βγει και μιλούσα για το πόσο τοξική ήταν αυτή η σχέση για μένα», ανέφερε. «Γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να δημοσιεύσω ένα μνημόσυνο στο Instagram μου;».
Την εποχή του θανάτου του Χέφνερ, η Μάντισον εξακολουθούσε να θεραπεύεται από τα χρόνια της στο «Playboy Mansion».

Είπε ότι ο Χέφνερ την έκρινε ασταμάτητα προκαλώντας της σωματική δυσμορφία. Ένιωσε διχασμένη όταν πέθανε και παραδέχτηκε ότι δεν ένιωσε ανακούφιση, καθώς είχε ήδη απεγκλωβιστεί από τον τρόπο ζωής των Playmate.

Κλείσιμο
«Καθόλου ανακούφιση, γιατί ένιωσα ότι είχα βγάλει τον εαυτό μου από αυτό το σύμπαν αρκετά σταθερά. Αλλά ήταν μια πραγματικά περίεργη στιγμή», εξήγησε. «Για μένα, αφού έφυγα από εκείνη τη σχέση, ένιωσα κάπως σαν να είχε πάντα αλληλεπιδράσει μαζί μου με έναν τόσο ψεύτικο τρόπο».

Και πρόσθεσε: «Επειδή κάθε αλληλεπίδραση που είχε μαζί μου είχε να κάνει με τον έλεγχο ή με αυτή τη φαντασίωση που είχε για μια σχέση. Ένιωθα σχεδόν σαν να έπαιζε το σπίτι του κατά κάποιο τρόπο».

Όταν γύριζε το «The Girls Next Door» για το E!, οι παραγωγοί προσπαθούσαν συνεχώς να την πείσουν να μιλήσει με τον Χέφνερ στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά εκείνη δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να του μιλήσει καθόλου σε εκείνο το σημείο.

«Γιατί να θέλω να μιλήσω σε ένα ρομπότ; Ό,τι μου λέει θα είναι απλώς σχεδιασμένο για να αποσπάσει μια συγκεκριμένη αντίδραση, σχεδιασμένο για να με κρατήσει στην καλή του πλευρά. Απλά δεν το ένιωθα αυθεντικό», είπε.
Και συνέχισε: «Πριν πεθάνει, πέρασαν ίσως πέντε ή έξι χρόνια που δεν του είχα μιλήσει καθόλου. Είχε γίνει ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας στο μυαλό μου».

Και όταν αποκάλυψε την αλήθεια της ότι όλη η θητεία της στο σύμπαν του Playboy ισοδυναμούσε με ένα μεγάλο επεισόδιο παραπλάνησης, αντιμετώπισε σημαντικές αντιδράσεις.

«Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θέλουν να μου επιτεθούν επειδή είπα την αλήθεια μου, ακόμα κι αν δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Ακριβώς επειδή όταν έρχεσαι από την έπαυλη, είναι κάτι σαν αυτό το περιβάλλον υψηλού κινδύνου όπου οι άνθρωποι συνδέουν αυτό που είναι με αυτόν τον τίτλο του να είσαι playmate ή να σχετίζεσαι με το Playboy, οπότε δεν θέλουν ποτέ να ακούσουν μια κακή λέξη γι' αυτό», είπε η Μάντισον.

Και στο τέλος σχολίασε: «Και γίνεται πολύ κακόβουλο ακόμα και τώρα με μερικούς ανθρώπους, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι στη ζωή μου, οπότε είναι εντάξει».

Ειδήσεις σήμερα

Καρφί Βούτση σε Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμια φορά με το πολιτικό θράσος

Δεν βάζει μυαλό ο 81χρονος Μπάιντεν: Είπε σε 6χρονη «λατρεύω τα αυτιά σου»


Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης