H χήρα του Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ, ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την έπαυλη του Playboy

H χήρα του Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ, ετοιμάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την έπαυλη του Playboy

Μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει καθώς ένιωθε την ανάγκη να τον προστατεύει

crystal_hefner_8
Η Κρίσταλ Xάρις, η χήρα του Χιου Χέφνερ, πήρε μια τολμηρή απόφαση να αποκαλύψει τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από την έπαυλη του Playboy.

Η 37χρονη σκοπεύει να μοιραστεί τις εμπειρίες της από την υπομονή της στην «τοξική αντικειμενοποίηση και τον μισογυνισμό» κατά τη διάρκεια της διαμονής της στη διάσημη βίλα. Στο παρελθόν είχε αποκρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα για την έπαυλη για να προστατεύσει τον εκλιπόντα σύζυγό της, αλλά τώρα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την πραγματικότητα.

Τα επερχόμενα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Only Say Good Things», πρόκειται να εκδοθούν τον Ιανουάριο του 2024 και η χήρα του ιδρυτή του Playboy θα ρίξει φως στην «κλεμμένη» νεαρή ενηλικίωσή της και στη σκληρή πραγματικότητα του να είσαι η «νούμερο ένα φίλη» του Χιου Χέφνερ.
shutterstock_91602698
H Kρίσταλ γνώρισε τον διάσημο επιχερηματία όταν ήταν 21 ετών

Το ταξίδι της ξεκίνησε όταν ο Χέφνερ την έβγαλε από την αφάνεια, στα μέσα της δεκαετίας του 2000 σε ηλικία 21 ετών. Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας των 60 ετών, παντρεύτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατο του επιχειρηματία το 2017, σε ηλικία 91 ετών.

Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, η Κρίσταλ Χέφνερ αποκάλυψε ότι έχει περάσει μια διαδικασία αυτογνωσίας μετά τον θάνατο του συζύγου της. «Έπρεπε να ανακαλύψω ποια είμαι χωρίς να μου το υπαγορεύουν. Έπρεπε όχι μόνο να βρω τη φωνή μου, αλλά και να μάθω πώς να τη χρησιμοποιώ. Το βιβλίο μου είναι μια απόδειξη της δύναμης του χρόνου, της επεξεργασίας όλων όσων έχω περάσει και της αποδοχής της αλήθειας μου» εξήγησε.
shutterstock_74440642

Κλείσιμο
Έχοντας ανέβει γρήγορα στην ιεραρχία του Playboy Mansion, το πρώην μοντέλο, εξέφρασε την έκπληξή της όταν ο Χέφνερ της έκανε πρόταση γάμου, παραδεχόμενη ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα απέρριπτε την πρότασή του. Αναλογιζόμενη τη σχέση και τον γάμο της μαζί του, τον περιέγραψε ως «πολύ περίπλοκο» και αναγνώρισε ότι πάντα ένιωθε την ανάγκη να τον προστατεύει, γι' αυτό και δεν είχε μοιραστεί την ιστορία της μέχρι τώρα.

Το ταξίδι της Κρίσταλ ήταν μεταμορφωτικό, οδηγώντας την να αγκαλιάσει τον πραγματικό της εαυτό και να δώσει προτεραιότητα στην ευημερία της έναντι της αίγλης που συνδέεται με τις ημέρες της στο Playboy. Άσκησε ανοιχτή κριτική στη βιομηχανία της πλαστικής χειρουργικής, αφηγούμενη τη δική της εμπειρία ότι αρρώστησε εξαιτίας των εμφυτευμάτων στήθους της, τα οποία αφαίρεσε το 2016.
crystal_hefner

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram το 2021, τάχθηκε υπέρ της φυσικής ομορφιάς, δηλώνοντας: «Έπρεπε να είχα μάθει το μάθημά μου την πρώτη φορά, αλλά υποθέτω ότι το σύμπαν συνεχίζει να σου στέλνει το ίδιο μάθημα μέχρι να το μάθεις».

Η Κρίσταλ δεν είναι η πρώτη πρώην σύντροφος του Χιου Χέφνερ που μιλάει για την πραγματικότητα της ζωής στην έπαυλη του Playboy.

Η Χόλι Μάντισον, μια άλλη γυναίκα που έβγαινε με τον Χέφνερ από το 2001 έως το 2008, αποκάλυψε σε μια σειρά ντοκιμαντέρ του 2022 με τίτλο «Secrets of Playboy» ότι ο Χέφνερ είχε στην κατοχή του φωτογραφίες γυναικών, ενδεχομένως για εκβιαστικούς σκοπούς.
shutterstock_107744060
Η Χόλι Μάντισον εξομολογήθηκε ότι έμενε στην έπαυλη του Χέφνερ από φόβο ότι θα διαρρεύσει πορνογραφικό υλικό εκδίκησης αν παρατούσε τον επιχειρηματία

Η Μάντισον εξομολογήθηκε ότι έμενε στην έπαυλη από φόβο ότι οι φωτογραφίες αυτές θα δημοσιεύονταν. Τόνισε επίσης ότι η δημόσια αντίληψη για τον Χέφνερ διέφερε σημαντικά από τον πραγματικό του χαρακτήρα, τον οποίο γνώριζαν μόνο όσοι βρίσκονταν μέσα στην έπαυλη.

Η διαβίωση στην έπαυλη του Playboy ήταν μια εκφοβιστική εμπειρία για τη Μάντισον, η οποία παραδέχτηκε ότι ένιωθε παγιδευμένη και φοβόταν συνεχώς να φύγει. Ο διαφαινόμενος φόβος της απελευθέρωσης πορνογραφικού υλικού εκδίκησης την καταδίωκε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το σχέδιο για την αντιπυρική περίοδο: 14.040 πυροσβέστες, 3.654 οχήματα και 89 εναέρια μέσα

Παρατεταμένη ζέστη με 40άρια από την Τετάρτη - Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αλγερία


Πανελλαδικές 2023: Ξεκίνησε η υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης