Μουζουράκης σε Καινούργιου: «Θα φροντίσω το επόμενο παιδί μου να είναι αγόρι για να το παντρευτείς»

Μουζουράκης σε Καινούργιου: «Θα φροντίσω το επόμενο παιδί μου να είναι αγόρι για να το παντρευτείς»

Έτσι απάντησε στην παρουσιάστρια, όταν του είπε: «Χθες όταν σας είδα στο μαιευτήριο είπα "έναν τέτοιο άνδρα θέλω κι εγώ"» - Δείτε το βίντεο

mouzourakis_kainourgiou389
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και μία μέρα μετά, ο τραγουδιστής «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο τραγουδιστής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι πολύ στενή φίλη με τη σύζυγό του. 

«Μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου ευχηθείς… Λοιπόν, ακούω ευχές. Με τη σειρά. Τι είπα στις δηλώσεις μου; Αυτό για τον ωροσκόπο το παίξανε; Η κυρία αστρολόγος που έχετε εκεί μπορεί να μας λύσει την απορία; Η απορία μου είναι αν ένα παιδί που βγαίνει με καισαρική έχει λάθος ωροσκόπο….» είπε ο Πάνος Μουζουράκης,  με χιουμοριστική διάθεση. 

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvjefeo1dxf5)

Στο ίδιο ύφος, συνέχισε, λέγοντας:

«Δεν με έχει προειδοποιήσει κανείς για τις δυσκολίες. Μια ζωή κάνετε τις μεσημεριανές σας εκπομπές και μιλάτε για θαύματα. Τι; Δεν είναι μεσημεριανή η εκπομπή; Δε ξυπνούσα μέχρι τώρα πρωί γι’ αυτό… Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα δε τα έχει πάει καλά, οπότε θα δοκιμάσω μια δική μου μέθοδο με το παιδί» είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης.

Τότε, η παρουσιάστρια επισήμανε, πως όταν τον είδε στο μαιευτήριο, είπε ότι κι εκείνη θα ήθελε έναν άνδρα σαν αυτόν. «Δάκρυσα και είπα "έναν τέτοιο άνδρα θέλω κι εγώ"».

«Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς. Δεν είδες μια κυρία στην Κρήτη 84 χρονών τον 44χρονο; Έτσι θα είσαι κι εσύ με τον γιο μου» της απάντησε με χιούμορ, ο Πάνος Μουζουράκης.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ /  ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ


Ειδήσεις σήμερα:

«Κλειδώνει» το πλαίσιο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Χωρίς τους μισούς υπουργούς και πανηγυρικό κλίμα

Φωτογραφία: Η λάσπη από τη Θεσσαλία έφτασε μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής

Βίντεο: Γενέθλια γιόρταζε ο 23χρονος που έγινε τσακωτός να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου - Τον αποθέωσαν οι επιβάτες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης