Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Υποστήριξαν τον καταδικασμένο για βιασμό Ντάνι Μάστερσον σε επιστολές πριν βγει η απόφαση

Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Υποστήριξαν τον καταδικασμένο για βιασμό Ντάνι Μάστερσον σε επιστολές πριν βγει η απόφαση

Οι τρεις ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν στη διάσημη κωμική σειρά «That '70s Show» - Ο Μάστερσον κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό δύο γυναικών στις 8 Σεπτεμβρίου

kutcher_-_kunis_-_masterson
Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις υπερασπίστηκαν τον Ντάνι Μάστερσον με επιστολές που έγραψαν πριν πραγματοποιηθεί η εκδίκαση του καταδικασμένου πλέον βιαστή.

Οι συμπρωταγωνιστές του Μάστερσον στη δημοφιλής κωμική σειρά «That '70s Show» έγραψαν ο καθένας από ένα γράμμα στο οποίο περιέγραφαν τη «θετική επιρροή» του ηθοποιού στη ζωή τους με την ελπίδα ότι η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Τσαρλαίν Ολμέδο θα τις λάμβανε υπόψη της πριν εκδώσει την ποινή του ηθοποιού.
«Ως φίλος, ο Ντάνι υπήρξε μόνο θετική επιρροή για μένα. Είναι ένας εξαιρετικά ειλικρινής και σκόπιμος άνθρωπος», ανέφερε ο Κούτσερ, προσθέτοντας ότι ο Μάστερσον αποτέλεσε «πρότυπο» για εκείνον.

Κλείσιμο
«Το ότι δεν έπεσα στην τυπική ζωή του Χόλιγουντ με τα ναρκωτικά το αποδίδω άμεσα στον Ντάνι», συνέχισε. «Κάθε φορά που συναντούσαμε κάποιον ή αλληλεπιδρούσαμε με κάποιον που έπαιρνε ναρκωτικά, μας ξεκαθάριζε ότι δεν θα ήταν καλό άτομο για να είμαστε φίλοι».

Ο 45χρονος Κούτσερ ολοκλήρωσε την επιστολή του δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι ο 47χρονος Μάστερσον «βλάπτει συνεχώς την κοινωνία» και δήλωσε ότι το να μεγαλώσει η 9χρονη κόρη του Μάστερσον χωρίς πατέρα είναι από μόνη της μια «τριτογενής αδικία».
that_70s_show

Η Κούνις, εντωμεταξύ, αναγνώρισε στον Μάστερσον ότι ήταν «καταπληκτικός φίλος, έμπιστος και, πάνω απ' όλα, μια εξαιρετική φιγούρα μεγαλύτερου αδελφού για μένα».

«Η στοργική του φύση και η ικανότητά του να προσφέρει καθοδήγηση ήταν καθοριστική για την ανάπτυξή μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», έγραψε η 40χρονη ηθοποιός, ενώ συμμερίστηκε τα συναισθήματα του συζύγου της σχετικά με τον Μάστερσον που την κρατούσε μακριά από τα ναρκωτικά.

«Επιπλέον, ο Ντάνι επιδεικνύει σταθερά μια βαθιά αίσθηση ευθύνης και φροντίδας για τους γύρω του», συνέχισε η ηθοποιός.
«Επιδεικνύει χάρη και ενσυναίσθηση σε κάθε κατάσταση, είτε πρόκειται για τη βιομηχανία του θεάματος είτε για την προσωπική μας ζωή», πρόσθεσε.

Επιπλέον, οι συνάδελφοι του «That '70s Show» Ντέμπρα Τζο Ραπ και Κέρτγουντ Σμιθ έγραψαν επίσης επιστολές για την υπεράσπιση του Μάστερσον, όπως και οι ηθοποιοί Τζιοβάνι Ριμπίσι και Μπίλι Μπάλντουιν, ο τελευταίος από τους οποίους είναι και κουνιάδος του.

«Πραγματικά δεν έχω γνωρίσει ποτέ ένα άτομο που να είναι πιο στοργικό, αφοσιωμένο, αξιόπιστο και πιστό μέλος της οικογένειας και φίλος», έγραψε ο Μπάλντουιν.

Ο Μάστερσον καταδικάστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ποινή φυλάκισης 30 ετών έως ισόβια για τον βιασμό δύο γυναικών.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή η Εθνική για Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κομμένη στα δύο η χώρα

Πυρετός συσκέψεων και αποφάσεων για Μητσοτάκη - Τουλάχιστον 2 δισ. το κόστος από τις πλημμύρες και τις καταστροφές στη Θεσσαλία

Τρομάζει η επόμενη μέρα σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα - Απειλεί τη Λάρισα ο Πηνειός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης