Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε τον σύζυγό της γιατί νόμιζε πως είναι σε σχέση με ηθοποιό του «Stranger Things»

Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε τον σύζυγό της γιατί νόμιζε πως είναι σε σχέση με ηθοποιό του «Stranger Things»

Η McKayla πείστηκε από τον απατεώνα που παρίστανε τον ηθοποιό και νόμιζε πως «είχαν σχέση» - Του έδωσε 10.000 δολάρια

stranger-things__5_
Μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ έπεσε θύμα ενός απατεώνα στα social media, ο οποίος παρίστανε ότι είναι ο Ντακρέ Μοντγκόμερι, ηθοποιός της διάσημης σειράς του Netflix, «Stranger Things».

Η McKayla, όπως συστήθηκε μέσα από ένα βίντεο στο YouTube, χώρισε τον σύζυγό της για να είναι σε σχέση με τον «ηθοποιό» που υποδύεται τον «Μπίλι».

Η γνωριμία τους ξεκίνησε σε ένα διαδικτυακό φόρουμ, με τη γυναίκα να είναι αρχικά, καχύποπτη απέναντί του. Ωστόσο, κάποια πράγματα που της είπε ο άγνωστος άνδρας την έκαναν να πειστεί ότι μιλάει με τον ίδιο τον Ντακρέ Μοντγκόμερι και να του δανείσει μάλιστα, 10.000 δολάρια.

Victim Divorces Husband For Stranger Things Romance Scammer!
Κλείσιμο
«Ταιριάξαμε από την αρχή και φυσικά, ήμουν καχύποπτη μέχρι να αρχίσει να κάνει κάποια πράγματα που με έκαναν να πιστεύω ότι είναι αυτός», ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι υποψίες της εξαφανίστηκαν, όταν της είπε να δει το επεισόδιο «Dear Billy» της 4ης σεζόν του «Stranger Things», στο οποίο ο χαρακτήρας του Μοντγκόμερι επιστρέφει στη σειρά.

«Κι εμφανίστηκε όντως σε εκείνο το επεισόδιο. Σκέφτηκα λοιπόν, ποιος άλλος θα το ήξερε αυτό;», λέει η γυναίκα, ενώ εξηγεί πως όταν της το είπε, η τέταρτη σεζόν δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα.

bill
Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το επεισόδιο που την έκανε να πιστέψει το «παραμύθι» του. Όπως λέει, της έστελνε ποιήματα που ταίριαζαν στο στυλ της γραφής του ηθοποιού, ο οποίος έχει εκδόσει και τη δική του ποιητική συλλογή με τίτλο «DKMH: Poems».

Το γεγονός ότι ο Μοντγκόμερι βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Λιβ Πολόκ, δεν την έβαλε σε σκέψεις, καθώς ο άνδρας είχε ήδη βρει απάντηση και σε αυτό.

Της είπε συγκεκριμένα, πως η σύντροφός του είχε πολύ τοξική συμπεριφορά και έτσι, είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Η McKayla έδειξε να τον κατανοεί απόλυτα, αφού κι η ίδια βρισκόταν σε έναν «κακό» όπως είπε, γάμο.

Victim_Divorces_Husband_For_Stranger_Things_Romance_Scammer__2-7_screenshot
«Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ακριβώς έτσι. Μου είπε ότι η Πολόκ έλεγχε ακόμα και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, με αποτέλεσμα ο ίδιος να έχει χάσει πολλά χρήματα», αναφέρει. Έτσι, την έπεισε να του δώσει περίπου 10.000 δολάρια.

«Αν είσαι σαν κι εμένα, φοβάσαι την εγκατάλειψη κι εξαρτάσαι πολύ από τους άλλους, αυτοί οι απατεώνες έρχονται και το εκμεταλλεύονται», τόνισε κλείνοντας το βίντεό της.
Victim_Divorces_Husband_For_Stranger_Things_Romance_Scammer__14-28_screenshot

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, η McKayla μπλόκαρε τον λογαριασμό του άνδρα και κάνει πλέον, ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο. Έχει επίσης, καταθέσει αναφορά στην αστυνομία για την απάτη.


Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: 87χρονος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 40χρονο στην παραλιακή - Δείτε βίντεο

Market Pass 2: Ανατροπή με τις αιτήσεις που ξεκινούν στα μέσα Σεπτεμβρίου

Φρίκη στο Τέξας: Ένας 18χρονος βίασε και στραγγάλισε την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή κάτω από το κρεβάτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης