Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού κυκλοφορεί με Prada και ζητά περισσότερα χρήματα για διατροφή

Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού κυκλοφορεί με Prada και ζητά περισσότερα χρήματα για διατροφή

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ και στον διάσημο ηθοποιό γίνεται ολοένα και πιο σκληρή

kevin_costner_-_wife
Η διαζευγμένη φοράει Prada. Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, εθεάθη στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια με μια πανάκριβη ombré τσάντα του Prada.

Η μητέρα τριών παιδιών συνδύασε τη λευκή δερμάτινη τσάντα, η οποία πωλείται προς 4.800 δολάρια, με ένα πολύχρωμο μπλουζάκι, μπλε τζιν και ένα ζευγάρι επώνυμα σανδάλια.

Η έξοδος της σχεδιάστριας έρχεται λίγες ημέρες αφότου μετακόμισε από το κοινό της σπίτι με τον Κόστνερ εν μέσω του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Post με δικαστική απόφαση ζητήθηκε στην Μπαουμγκάρτνερ, να μετακομίσει σε ένα «μικρότερο σπίτι» το οποίο ανήκει στον πρώην σύζυγό της.

Κλείσιμο


«Η Κριστίν ακολουθεί τον νόμο σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και εκκενώνει το οικογενειακό σπίτι», δήλωσε πηγή στο People στις 29 Ιουλίου, προσθέτοντας ότι «θα μείνει σε ένα μικρότερο σπίτι που χρησιμοποιείται ως κατοικία του προσωπικού». Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτή «είναι μια προσωρινή λύση» και ότι «εξακολουθεί να ψάχνει για άλλο σπίτι».



«Μένει στην περιοχή για να μην διαταράξει τη ζωή των παιδιών. Θα επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο με τους φίλους τους. Η Κριστίν προσπαθεί να διατηρήσει τα πάντα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά. Το μοναδικό της μέλημα είναι τα παιδιά».

Από τον γάμο και τα τρία παιδιά στο διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη
Η Μπαουμγκάρτνερ και ο Κόστνερ που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2004 – έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τους γιους Cayden, 16 ετών, και Hayes, 14 ετών, και την κόρη Grace, 13 ετών.

Από τότε που η Μπαουμγκάρτνερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου τον Μάιο, αυτή και ο Κόστνερ έχουν εμπλακεί σε μια επώδυνη δικαστική διαμάχη.

Το δικαστήριο αποφάσισε τον περασμένο μήνα ότι ο ηθοποιός έπρεπε να καταβάλλει στην εν διαστάσει σύζυγό του 129.755 δολάρια μηνιαίως ως διατροφή - αν και η Μπαουμγκάρτνερ είχε ζητήσει από το δικαστήριο 248.000 δολάρια μηνιαίως.

Επίσης, στον ηθοποιό ζητήθηκε να καλύψει 200.000 δολάρια σε δικηγορικές αμοιβές και 100.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα. Ο δικαστής αποφάσισε επίσης ότι και τα δύο μέρη έπρεπε να τηρήσουν τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου τους του 2004, πράγμα που σημαίνει ότι η Μπαουμγκάρτνερ έπρεπε να μετακομίσει.

Ωστόσο, το πρώην μοντέλο χρειαζόταν τη συγκατάθεση του πρώην της πριν απομακρύνει οποιαδήποτε αντικείμενα - εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα - από την κατοικία τους.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο δικαστήριο ότι φοβόταν ότι η Μπαουμγκάρτνερ θα τον λήστευε. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν «ξεγύμνωσε» το σπίτι, υποστηρίζοντας ότι παρέδωσε στον δικηγόρο του Κόστνερ «φωτογραφίες των αντικειμένων» που ήθελε να πάρει φεύγοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει τι συνέβη σε νησί κοντά στη Μεθώνη - «Θα φύγουν από την χώρα έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»


Ογκολόγος στη Νέα Υόρκη πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε


Facebook και Instagram: Πώς τα social media επηρεάζουν τη ζωή και τις σκέψεις μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης