Κέβιν Κόστνερ: Η εν διαστάσει σύζυγός του δεν μπορεί να αφαιρέσει έπιπλα από το σπίτι τους χωρίς τη συγκατάθεσή του

Κέβιν Κόστνερ: Η εν διαστάσει σύζυγός του δεν μπορεί να αφαιρέσει έπιπλα από το σπίτι τους χωρίς τη συγκατάθεσή του

Επίσης, δεν μπορεί να αφαιρέσει συσκευές ή έργα τέχνης σύμφωνα με την ίδια δικαστική απόφαση

costner_-_wife
Στην εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, απαγορεύτηκε σύμφωνα με δικαστική απόφαση να αφαιρέσει οποιοδήποτε έπιπλο ή αντικείμενο στο σπίτι, το οποίο έχει αποτελέσει επίμαχο σημείο στο διαζύγιο της με τον ηθοποιό.

Ο δικαστής στην πικρή υπόθεση διαζυγίου μόλις εξέδωσε απόφαση σήμερα το πρωί, με την οποία η Μπαουμγκάρτνερ επιτρέπεται να αφαιρέσει και να πάρει όλα τα ρούχα, τα είδη υγιεινής, τις τσάντες και τα κοσμήματα της όταν εγκαταλείψει το συγκρότημα του οικογενειακού beach club στο τέλος αυτού του μήνα, αλλά δεν πρέπει να αφαιρέσει οποιαδήποτε περιουσιακό στοιχείο χωρίς να έρθει σε συμφωνία με τον Κόστνερ.
Μεταξύ των αντικειμένων που η Μπαουμγκάρτνερ δεν μπορεί να πάρει μόνη της είναι έπιπλα, συσκευές και έργα τέχνης. Επίσης, δεν μπορεί να αναλάβει μόνη της την αφαίρεση αντικειμένων από τις αποθήκες τους.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Κόστνερ ισχυρίστηκε σε νομικά έγγραφα ότι η Μπαουμγκάρτνερ τον «ξεζούμιζε» καθώς δαπανούσε την περιουσία και τα μετρητά του μετά τον χωρισμό τους χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του αγόρασε ένα φανταχτερό νέο αυτοκίνητο έναν μήνα πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Ο δικηγόρος του σταρ είπε ότι αυτό είναι περίεργο, επειδή είχαν μισθώσει μόνο αυτοκίνητα, και ο δικηγόρος πιστεύει ότι η Μπαουμγκάρτνερ κατέστρωσε ένα σχέδιο για να πάρει διάφορα αντικείμενα και μετρητά ακόμη πριν καν καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο τρόπος του Κόστνερ είναι να τηρήσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν τόσο αυτός όσο και η Μπαουμγκάρτνερ, και είναι απογοητευμένος που εκείνη και οι δικηγόροι της αμφισβητούν αυτό το έγγραφο σε κάθε τους βήμα.

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

49χρονος ιερέας συνελήφθη στη Ρόδο μετά από καταγγελία 30χρονου τουρίστα ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι

Instagram VS Reality: Η Τούνη δείχνει πώς είναι το σώμα της με Photoshop και πώς στην πραγματικότητα

Ιδιοκτήτης ταβέρνας «δικάζει» τις κριτικές: «Σιγά μην κάναμε και 2 βδομάδες να φέρουμε τα σουβλάκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης