Κόστνερ: Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να καταβάλλει στην Μπαουμγκάρτνερ κάθε μήνα $129.755

Κόστνερ: Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να καταβάλλει στην Μπαουμγκάρτνερ κάθε μήνα $129.755

Η ίδια εντολή διέταξε τον ηθοποιό να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του και τα δικαστικά έξοδα

baumgartner93__1_
Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ επέμεινε και κέρδισε εν μέρει στο δικαστήριο με τον Κέβιν Κόστνερ. Το πρώην ζευγάρι κατέφυγε στη δικαιοσύνη για να λύσει τα περιουσιακά ζητήματα που προέκυψαν, μετά την αίτηση διαζύγιού από την Μπάουμγκάρντεν.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, μετά από δικαστική εντολή, ο Κόστνερ υποχρεούται από εδώ και στο εξής να καταβάλλει κάθε μήνα διατροφή στην πρώην σύζυγό του, ύψους $129,755.

Το ποσό αυτό είναι σχεδόν το μισό από αυτό που πρότεινε αρχικά η Μπαουμγκάρτνερ. Η ίδια απόφαση αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός πρέπει να καταβάλει 200.000 δολάρια για τα νομικά έξοδα της Μπαουμγκάρτνερ και επιπλέον 100.000 δολάρια για λοιπά έξοδα.

costner
Κλείσιμο

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο καιρό, αφότου ο ηθοποιός είχε τονίσει, ότι τα έσοδά του θα είναι χαμηλότερα το 2023, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα αιτήματα της Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ.

Η πρώην σύζυγός του έχει ζητήσει διατροφή ύψους 248.000 δολαρίων τον μήνα, με τον Κόστνερ να αναφέρει πως το συμβόλαιό του με την παραγωγή του «Yellowstone» έχει λήξει, με αποτέλεσμα να χάσει το κύριο εισόδημά του.

«Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα χρήματα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχω πλέον, συμβόλαιο με τη Yellowstone, που ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι» υποστήριξε ο Κόστνερ, σύμφωνα με τα έγγραφα.
Christine_Baumgartner_-_kevin_costner

Η είδηση ότι η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, έγινε γνωστή στα media τον Μάιο. Σύμφωνα με το TMZ, η σχεδιάστρια κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Στην αίτησή της, η 49χρονη ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Κάιντεν, 15 ετών, Χέις, 14 ετών και Γκρέις, 12 ετών.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κατσούλης νικητής, ο Μπάρτζης ηττημένος: Όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor

Αποφυλακίστηκε μετά από 53 χρόνια η Λέσλι Βαν Χούτεν, βασικό μέλος της αίρεσης Μάνσον

Άγιος Παΐσιος: 29 χρόνια από την «κοίμησή» του - Η ζωή, οι υπερβολές και η τηλεοπτική σειρά





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης