Κέβιν Κόστνερ: Nέο τελεσίγραφο από τον ηθοποιό να φύγει η εν διαστάσει σύζυγός του από το σπίτι

Κέβιν Κόστνερ: Nέο τελεσίγραφο από τον ηθοποιό να φύγει η εν διαστάσει σύζυγός του από το σπίτι

Ο διάσημος ηθοποιός ζητά από τη Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ να εγκαταλείψει το σπίτι τους μέχρι τις 13 Ιουλίου

kevin_costner_-_wife
Ο Κέβιν Κόστνερ θέλει η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, να φύγει άμεσα από την πολυτελή έπαυλή τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 30 Ιουνίου και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του περιοδικού «People», ο σταρ του «Yellowstone» «ζητά με σεβασμό» από την Μπαουμγκάρτνερ να εγκαταλείψει την κατοικία του μέχρι τις 13 Ιουλίου 2023.
Ο 60χρονος ηθοποιός πιέζει εδώ και εβδομάδες τη 49χρονη σύζυγό του να εγκαταλείψει την έπαυλη, επικαλούμενος το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει το 2004. Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ποτέ χώριζαν, θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη συζυγική τους κατοικία μέσα σε 30 ημέρες. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Κόστνερ ήταν επίσης υποχρεωμένος να της παράσχει ένα ξεχωριστό ακίνητο αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κλείσιμο
Επίσης, στη συμφωνία έθετε ότι θα της προσέφερε προκαταβολή 10.000 δολαρίων για τα έξοδα μετακόμισης και 30.000 δολάρια μηνιαίως για ένα σπίτι προς ενοικίαση ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του. Αλλά παρά το γεγονός ότι η Μπαουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από δύο μήνες, εκείνη δεν έχει εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι.

Ο Κόστνερ ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η πρώην του αρνείται να υποχωρήσει και ότι έχει οικονομικές απαιτήσεις πριν συμφωνήσει να μετακομίσει. Ωστόσο, η Μπαουμγκάρτνερ υποστήριξε ότι είχε κάθε δικαίωμα να μείνει, αφού δεν υπήρχε καμία νομική βάση για να την πετάξει έξω ο Κόστνερ, παρά την προγαμιαία συμφωνία.
Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Μπαουμγκάρτνερ είχε τελικά κάνει σχέδια για να εγκαταλείψει το ακίνητο αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά με έναν όρο. Επέμενε να της εγγυηθεί ο πρώην σύζυγός της αρκετή οικονομική υποστήριξη ώστε να μην μείνει χωρίς λεφτά. Τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι δεν έχει μια αμειβόμενη δουλειά από τότε που γεννήθηκε το μεγαλύτερο παιδί τους το 2007 και ζητάει 248.000 δολάρια το μήνα σε διατροφή για τα παιδιά εκτός από τη συζυγική διατροφή.

Ο Κόστνερ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συμφωνεί με το μεγάλο ποσό που ζητά η πρώην του, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι προσιτό δεδομένης της τρέχουσας εργασιακής του κατάστασης. Κατηγόρησε τη Μπαουμγκάρτνερ ότι θέλει τα χρήματα για προσωπικά της έξοδα και όχι για την ευημερία των παιδιών τους. Οι δικηγόροι του επεσήμαναν ότι η εν διαστάσει γυναίκα του ξόδεψε μεγάλα ποσά για αισθητικές επεμβάσεις, αγορές σε μπουτίκ, αναλήψεις από ΑΤΜ και άλλα έξοδα που δεν σχετίζονται με τα παιδιά.

Ο Κόστνερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Μπαουμγκάρτνερ για 18 χρόνια, πάντως πιστεύει ότι τα 51.940 δολάρια μηνιαίως που καταβάλλει σήμερα είναι ένα λογικό ποσό. Η περιπέτεια μεταξύ των δύο πρώην δεν έχει ακόμη τελειώσει...

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» - Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

Τα πρώτα 24ωρα της νέας Βουλής: H ορκωμοσία, η εκλογή προέδρου, οι κόντρες και τα... στυλιστικά

Σάλος στην Ιταλία για τον υφυπουργό Πολιτισμού: Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες, «όργανο γνώσης» το ανδρικό μόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης