Η Νικολέτα Βλαβιανούέκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και την επιστροφή του «50-50» στη μικρή οθόνη.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» κι αρχικά, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε έχει σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτά τα θέματα. Θα με συγχωρέσεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cug8xf42c3oh)
Όταν στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την ενασχόληση του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία και όχι την υποκριτική, απάντησε αρχικά: «Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με τον Παύλο Χαϊκάλη».
«Νομίζω ότι είναι ένα κεφάλαιο πολύ καλό για την ελληνική κωμωδία. Δεν βλέπω κάποιον να τον αντικαθιστά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να το ξανασκεφτεί, να δει κάτι στα άστρα και να επιστρέψει», δήλωσε κλείνοντας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.