Η Μπέττυ πήρε τ’ όπλο της και η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει

Η Μπέττυ πήρε τ’ όπλο της και η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει

Εξελίξεις ανατρεπτικές και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην ιδιωτική τηλεόραση

grammeli_
Αναμενόμενο. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν αστειεύεται. Εχει ισχυρή προσωπικότητα, ντομπροσύνη, αυτοπεποίθηση και ξέρει τι θέλει και κυρίως τι δεν θέλει. Είναι μία σπάνια και χαρισματική προσωπικότητα και δεν έχει καμία ανάγκη να συμβιβαστεί. Γι αυτό και την στιγμή που οι συζητήσεις με το Open ναυάγησαν, αποφάσισε ότι τα μαζεύει και φεύγει. Εξ ου και η σιωπή των τελευταίων ημερών. Η Μαγγίρα πολιορκείται από τον ΑΝΤ1. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το κανάλι του Αμαρουσίου πάντα θεωρούσε ότι ένα τέτοιο πρόσωπο ταιριάζει στην δική του αισθητική. Μένει να επισφραγιστεί με συμφωνία το ενδιαφέρον. Και να επιβεβαιωθεί ότι τελικά η κατεύθυνση είναι το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο…

0001_MPETI_MAGIRA_2122022__1_
Το επόμενο ερωτηματικό αφορά την Ελένη Τσολάκη. Η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα και πλέον βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με πολλά νέα δεδομένα. Όπως τις ημέρες και ώρες προβολής της εκπομπής της, τους συνεργάτες και το budget. Κι εδώ αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των όποιων διαπραγματεύσεων με το Open.

3791_ELENI_TSOLAKI_2452023
Κλείσιμο

Το «Πρωινό μας» ολοκληρώνει τον κύκλο του στις 7 Ιουλίου τελικά. Και μαζί με αυτόν κλείνει ο κύκλος για πολλούς, άξιους και εργατικούς συνεργάτες. Και δεν αναφέρομαι στους πανελίστες. Αρκετά έχουν γραφτεί και ειπωθεί γι αυτούς. Και μάλιστα τα περισσότερα όχι τόσο ακριβή… Μιλώ για μία υπέροχη ομάδα δημοσιογράφων και αρχισυντακτριών, η οποία επτά ημέρες την εβδομάδα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Γι αυτούς δεν θα μάθετε εύκολα, γιατί δεν είναι στα φώτα. Είναι όμως οι φωτεινότεροι. Ομάδα εξαιρετική και νιώθω μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους. Αυτά και τίποτε άλλο. Και για τίποτε άλλο δεν θα μιλήσω.

Βγήκε και το πρώτο τρέιλερ του «Γιατρού» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν από τον Alpha. Και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Το ίδιο ισχύει για την επιστροφή των «Πανθέων» στον ΣΚΑΪ. Μία σειρά ιστορική, η οποία βασίζεται στο σπουδαίο λογοτεχνικό έργο του Τάσου Αθανασιάδη. Είναι σημαντικό ένα τέτοιο κείμενο να υποστηρίζεται από σπουδαίους ηθοποιούς μεταξύ των οποίων η Κάτια Δανδουλάκη. Αρρηκτα συνδεδεμένη με την Μάρμω, η μεγάλη πρωταγωνίστρια επιστρέφει σε άλλο ρόλο. Και η Δανδουλάκη δεν επιλέγει τυχαία ρόλους στην τηλεόραση. Το ίδιο έπραξε και με τις «Αγριες Μέλισσες». Εχει ένστικτο και καθαρά κριτήρια.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Ηρώ Ράντου και ο Αντώνης Φουρλής, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι οι παρουσιαστές στο «Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για την καλοκαιρινή εκπομπή η οποία θα ξεκινά στις 8 και θα αντικαθιστά το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό». Από την Δευτέρα, 10 Ιουλίου στον αέρα. Καλή επιτυχία.

Για δύο χρόνια ακόμη στον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη. Το περιμέναμε.

Δύο βραδιές, αυτές του ημιτελικού και του τελικού του Survivor All Star, θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Ιουλίου στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Και ίσως για πρώτη χρονιά το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στις εξέδρες και όχι στην αρένα.

Κουίζ: ποια δημοσιογράφος αν και αυτοπροτείνεται σε κανάλι διαρρέει ότι της έγινε πρόταση; Για όνομα, πια…



Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» - Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

Τα πρώτα 24ωρα της νέας Βουλής: H ορκωμοσία, η εκλογή προέδρου, οι κόντρες και τα... στυλιστικά

Σάλος στην Ιταλία για τον υφυπουργό Πολιτισμού: Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες, «όργανο γνώσης» το ανδρικό μόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης