Ποια είναι η Αρμένισσα που θα εντυπωσιάσει στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision

Ποια είναι η Αρμένισσα που θα εντυπωσιάσει στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision

Η 21χρονη Elen Yeremyan θα τραγουδήσει για όσους παλεύουν με τις ψυχικές ασθένειες - «Σκαρφαλώνει» προς τη 10άδα

eurovision2023_armenia
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του β' ημιτελικού Eurovision 2023, τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ έχει γίνει «ντόρος» και για τις γοητευτικές παρουσίες στον φετινό διαγωνισμό.

Οι τελευταίες ειδήσεις από το Λίβερπουλ, θέλουν τη Brunette από την Αρμενία να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού και της κριτικής επιτροπής, μιας και είναι ένα από τα φαβορί που θα διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου με το «Future Lover».

Με ένα τραγούδι αφιερωμένο στα άτομα με ψυχικές ασθένεια, η 21χρονη Elen Yeremyan, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα, έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, αφού τα προγνωστικά τη θέλουν να περνά εύκολα στον τελικό και να διεκδικεί μία θέση στην πρώτη 10άδα.

Brunette - Future Lover | Armenia 🇦🇲 | Official Music Video | Eurovision 2023

Ποια είναι όμως η γοητευτική Αρμένισα;
Γεννημένη το 2001 σε μια μικρή πόλη της Αρμενίας, η Yeremyan μπήκε από πολύ νωρίς στον κόσμο της μουσικής.

Ξεκίνησε να τραγουδά από την ηλικία των 4 ετών και να γράφει μουσική από τα 15 της. Τρία χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single «Love the Way You Feel». Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και για αυτό, οι σπουδές της είχαν στόχο τη μουσική και τη σύνθεση.
armenia2
Κλείσιμο

Τέλος, είναι χαρακτηριστικό, ότι η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του «Future Lover», με το οποίο εκπροσωπεί την πατρίδα της.

Έχει «κατακτήσει» τα social media στην Αρμενία
Λίγο μετά το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή, η Brunette έγινε μέλος των Project 12, μιας μουσικής κολεκτίβας με έδρα το Γερεβάν που εμφανιζόταν σε νυχτερινά κλαμπ. Εντάχθηκε επίσης στο γυναικείο συγκρότημα En aghjiknery (ThoseGirlz), το οποίο είναι γνωστό για το single «Menq» του 2022. Το 2022 κυκλοφόρησε τα singles «Gisher», «Smoke Break» και «Bac kapuyt achqerd». Τα δύο τελευταία singles έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
armenia8

Η ίδια απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της. Το Instagram της μετρά πάνω από 330 χιλιάδες ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί μετά την εμφάνισή της στη Eurovision.
armenia4

«Αφιερωμένο σε όσους παλεύουν με την ψυχική υγεία»
Σε συνέντευξή της στο Eurovisionfun η νεαρή από την Αρμενία, μίλησε για το περιεχόμενο των στίχων και το μήνυμα που θέλει να περάσει στα εκατομμύρια μάτια που θα την παρακολουθήσουν.

«Το τραγούδι έχει να κάνει με τις κρίσεις πανικού» αποκάλυψε.
armenia3

«Προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα για όλους όσους παλεύουν με την ψυχική τους υγεία, όπως πάλεψα και εγώ η ίδια. Το μήνυμα είναι να είσαι πάντα ευγενικός και να προσέχεις τον εαυτό σου, όχι μόνο στους άλλους. Αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα!» είπε η 21χρονη Αρμένισσα.

Ντυμένη σε γήινα χρώματα με μπότες πάνω από το γόνατο και τα μακριά μαλλιά της να ακολουθούν τις χορευτικές κινήσεις της, η Brunette αναμένεται να «σκαρφαλώσει» μέχρι και στην τελική 10άδα. 

Αυτή τη στιγμή, τα προγνωστικά τη θέλουν στην 11η θέση.

Δείτε βίντεο από την πρόβα
ARMENIA’S AMAZING DRESS REHEARSAL // BRUNETTE FUTURE LOVER 🇦🇲



Ειδήσεις σήμερα:

Μαύρα μαντάτα για Ερντογάν: Ροζ βίντεο φέρνει Κιλιτσντάρογλου πιο κοντά σε εκλογή από τον πρώτο γύρο

Τούρκοι τα θύματα στο εργοστάσιο της Mercedes στη Γερμανία - Τους πυροβόλησε υποστηρικτής του PKK

Πώς θα ψηφίσουμε την 21η Μαΐου - Δείτε οδηγίες και πληροφορίες στην εγκύκλιο του υπουργείο Εσωτερικών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης