Ο Nίκολας Κέιτζ είπε ότι η πρώτη του ανάμνηση ήταν... στην κοιλιά της μητέρας του

Ο Nίκολας Κέιτζ είπε ότι η πρώτη του ανάμνηση ήταν... στην κοιλιά της μητέρας του

«Νιώθω ότι μπορούσα να δω από τη μήτρα πρόσωπα στο σκοτάδι» δήλωσε ο ηθοποιός

nicolas-cage-422
Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι θυμούνται το πρώτο τους ταξίδι στη Disney ή το πρώτο τους ραντεβού στον οδοντίατρο ως την πρώτη τους ανάμνηση. Αλλά ο Nίκολας Κέιτζ δήλωσε πρόσφατα ότι η πρώτη του ανάμνηση διαμορφώθηκε... πριν καν γεννηθεί.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην εκπομπή «The Late Show With Stephen Colbert» το βράδυ της Δευτέρας.

Nicolas Cage Takes The Colbert Questionert

«Αφήστε με να σκεφτώ. Ακούστε, ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ εξωπραγματικό και δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι μπορώ να πάω πίσω μέχρι τη μήτρα και να νιώθω ότι μπορώ να δω πρόσωπα στο σκοτάδι ή κάτι τέτοιο» είπε ο 59χρονος στον παρουσιαστή για την πρώτη του ανάμνηση.

«Ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ αφηρημένο, αλλά κατά κάποιο τρόπο φαίνεται ότι ίσως συνέβη» πρόσθεσε.

Ο Κόλμπερτ ρώτησε τον Κέιτζ αν τα πρόσωπα ήταν όντως στη μήτρα μαζί του ή αν πιστεύει ότι ήταν κάτι που επινόησε ο προγεννητικός του εγκέφαλος. «Τώρα που δεν είμαι πια στη μήτρα, θα πρέπει να φανταστώ ότι ίσως ήταν φωνητικές δονήσεις που αντηχούσαν σε μένα σε εκείνο το στάδιο. Αυτό πάει πολύ πίσω. Δεν ξέρω. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό» απάντησε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν ξέρω καν αν θυμάμαι ότι ήμουν στη μήτρα, αλλά αυτή η σκέψη πέρασε από το μυαλό μου».
nicolas_cage
Κλείσιμο

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για τις εκκεντρικές τους δηλώσεις και το ότι μιλάει ανοιχτά για τις περίεργες θεωρίες και τις εμπειρίες της ζωής του. Toν περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή του, δήλωσε πως ήταν σίγουρος πως ήταν εξωγήινος, όταν ήταν μικρός. Μάλιστα, ανέφερε ότι εξεπλάγη όταν ένας γιατρός επιβεβαίωσε ότι είχε «φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό», όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Ο 59χρονος σταρ αποκάλυψε επίσης στο περιοδικό Rampstyle ότι είχε πρόβλημα να επικοινωνήσει καλά με τους υπόλοιπους και ήταν κοινωνικά απόμακρος: «Ο πατέρας μου, μου είπε ότι ένιωθε σαν να έπρεπε να μου συστηθεί κάθε φορά που μου μιλούσε, γιατί ήμουν τόσο ξένος. Είχα δυσκολίες να συνδεθώ με άλλους ανθρώπους. Όταν είδα τον Ντέιβιντ Μπόουι στο The Man Who Fell to Earth, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Έτσι έγινα ηθοποιός».

Αναφορικά με τις σκέψεις που είχε πως προερχόταν από… άλλον πλανήτη, ο Κέιτζ δήλωσε τα εξής: «Σοκαρίστηκα την ημέρα που πήγα στο γραφείο του γιατρού όταν ήμουν παιδί και ανακάλυψα ότι είχα φυσιολογικά όργανα και φυσιολογικό σκελετό, γιατί ήμουν σίγουρος ότι ήμουν εξωγήινος».

Ειδήσεις σήμερα:

Μόσχα: Το Κίεβο προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πούτιν

Βελιγράδι: «Ελάτε στο σχολείο, σκότωσα τους φίλους μου» - Ο 14χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία μετά το μακελειό

Τα μυστικά της CIA από τον κατάσκοπο Τζον Κυριάκου - «Τι να κάνετε αν σας παρακολουθούν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης