Η πρώην αθλήτρια του στίβου έφερε στη ζωή πριν από λιγότερο από έναν μήνα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη να γίνεται πατέρας για πέμπτη φορά.
Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, ο Πύρρος Δήμας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, που φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του τη κόρη του, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του, η οποία της δίνει ένα φιλί.
«Για εμάς το Πάσχα φέτος είναι διαφορετικό. Το άγιο φως ας φωτίζει τις ψυχές μας. Χριστός ανέστη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.