Ποια διασημότητα είναι ανεπιθύμητη εφ' όρου ζωής στο Met Gala

Ποια διασημότητα είναι ανεπιθύμητη εφ' όρου ζωής στο Met Gala

H Άννα Γουίντουρ είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της από το 2017

anna_wintour
Το Met Gala αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα κοσμικά γεγονότα στον κόσμο της μόδας και των celebrities. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των ειδήσεων, καθώς το φετινό Met Gala θα πραγματοποιηθεί σήμερα, τη Δευτέρα 1η Μαΐου, στη Νέα Υόρκη.

Οι καλεσμένοι είναι μόνο κορυφαία ονόματα που πρωστοστατούν στον κόσμο του Hollywood, της ποπ-κουλτούρας, της μουσικής, της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού. Το ποιος θα δώσει το παρών στο έγκριτο event, ωστόσο, είναι στο χέρι της υπεύθυνης του Met Gala από το 1995, που δεν είναι άλλη από την αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue Άννα Γουίντουρ.

Παρά τα δημοσιεύματα πως η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα ήταν φέτος καλεσμένη στο Met, στο οποίο παρευρίσκεται κάθε χρονιά χωρίς εξαίρεση, τελικά αυτές οι φήμες δεν ευσταθούν.

Ο καλεσμένος, ο οποίος δεν πρόκεται ποτέ να πάρει την πολυπόθητη πρόσκληση για το μεγάλης αίγλης event, δεν είναι άλλος από τον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Κλείσιμο
shutterstock_1157861293

Ένα βίντεο από το 2017 έγινε ξανά viral με αφορμή το τέλος της εκπομπής του Τζέιμς Κόρντεν, της οποίας ήταν παρουσιαστής για αρκετά χρόνια. Σε ένα επεισόδιο καλεσμένη ήταν η Άννα Γουίντουρ, η οποία μάλιστα είχε δεχθεί να παίξει στο γνωστό παιχνίδι «Spill Your Guts or Fill Your Guts» της εκπομπής. Κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος της εκπομπής, οι καλεσμένοι έπρεπε είτε να επιλέξουν να απαντήσουν σε αδιάκριτες ή άβολες ερωτήσεις ή να επιλέξουν να καταλώσουν κάποιο αηδιαστικό έδεσμα.

Δείτε το βίντεο
Spill Your Guts or Fill Your Guts w/ Anna Wintour

«Είσαι η διάσημη οικοδέσποινα του Met Gala, που λαμβάνει χώρα στο Μανχάταν κάθε χρόνο. Διάσημοι από όλους τους τομείς της ζωής είναι απελπισμένοι να λάβουν ένα εισιτήριο. Έτσι η ερώτησή μου είναι, ποιον δεν θα καλούσες ποτέ ξανά στο Met Gala;», ρώτησε ο Κόρντεν τη Κόρντεν το 2017. Σίγουρη για την απάντησή της, χωρίς να έχει την πρόθεση να καταναλώσει κάποιο από τα αηδιαστικά «φαγητά» που είχε μπροστά της, απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό «Τον Ντόναλντ Τραμπ».

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παραστεί στο Met Gala, ωστόσο από το 2017 έγινε γνωστό πως ήταν ανεπιθύμητος στο σπουδαίο event μόδας.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μίλησαν» τα κινητά για τη δολοφονία του Καραϊβάζ - Όσα αποκαλύπτουν για τις κινήσεις των δραστών

«Επίθεση φιλίας» σε ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο δίλημμα «ανοχή ή Μητσοτάκης»

Βροχές και καταιγίδες σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης