The Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

The Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Η δυστοπική περιπέτεια αποτελεί spin-off της επιτυχημένης σειράς ταινιών «The Hunger Games»

hunger_games_spin_off__1_
Μετά το ντεμπούτο του στο CinemaCon στο Λας Βέγκας, η Lionsgate έφερε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ και την αφίσα της ταινίας «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes», που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.

HUNGER_GAMESS_2

Το «Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» είναι η διασκευή του νούμερο 1 μπεστ σέλερ της Σουζάν Κόλλινς στους New York Times και αποτελεί spin-off ιστορία της σειράς βιβλίων και ταινιών, «The Hunger Games».

Κλείσιμο
Η πλοκή έχει ως εξής: 64 χρόνια πριν η Κάτνις Έβερντιν προσφερθεί εθελοντικά ως φόρος τιμής και δεκαετίες πριν ο Κοριολανός Σνόου γίνει ο τυραννικός πρόεδρος της Πάνεμ, ο νεαρός Κοριολανός (Τομ Μπλάιθ) είναι η τελευταία ελπίδα για την αποτυχημένη γενιά του, την άλλοτε περήφανη οικογένεια Σνόου που έχει πέσει σε δυσμένεια στη μεταπολεμική Καπιτώλιο.

Δείτε το τρέιλερ
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) Official Trailer

Με τα προς το ζην να απειλούνται, ο Σνόου αναλαμβάνει απρόθυμα να καθοδηγήσει τη Λούσι Γκρέι Μπέρντ (Ρέιτσελ Ζίγκλερ), έναν φόρο τιμής από την εξαθλιωμένη Περιφέρεια 12. Αλλά αφού η γοητεία της Λούσι Γκρέι αιχμαλωτίσει το κοινό της Πάνεμ, ο Σνόου βλέπει μια ευκαιρία για να αλλάξει τη μοίρα τους. Με όλα όσα έχει δουλέψει να κρέμονται από μια κλωστή, ο Σνόου ενώνεται με τη Λούσι Γκρέι για να αντιστρέψουν τις πιθανότητες υπέρ τους.

Παλεύοντας με τα ένστικτά του για το καλό και το κακό, ο Σνόου ξεκινά έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο για να επιβιώσει και να αποκαλύψει αν τελικά θα γίνει «τραγουδοπούλι» ή «φίδι».

HUNGER_GAMES

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Πίτερ Ντίνκλατζ, Χάντερ Σέιφερ, Τζος Αντρέ Ριβέρα, Τζέισον Σβάρτσμαν και Βαϊόλα Ντέιβις.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Φράνσις Λόρενς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τις προηγούμενες ταινίες του franchise, εκτός από το πρώτο, και συγκεκριμένα τα «Catching Fire», «Mockingjay Part One» και «Mockingjay Part Two».

Ειδήσεις σήμερα:

Μισόλογα, κινητά και το λευκό φορτηγάκι - Τι πρόδωσε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ

Η «ακτινογραφία» των εκλογών της 21ης Μαΐου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Η «χαλαρή ψήφος» των νέων στο επίκεντρο της προσοχής του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης