Killers of the Flower Moon: Αποκαλύφθηκαν νέες εικόνες από το πολυαναμενόμενο φιλμ

Killers of the Flower Moon: Αποκαλύφθηκαν νέες εικόνες από το πολυαναμενόμενο φιλμ

Το CinemaCon, στο οποίο δημοσιεύτηκαν οι εικόνες της ταινίας, απένειμε στον Μάρτιν Σκορσέζε το βραβείο «Legend of Cinema»

killers_of_the_flower_moon
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδειξε τη στήριξή του στον μακροχρόνιο συνεργάτη του Μάρτιν Σκορσέζε, καθώς ο διάσημος σκηνοθέτης κέρδισε το βραβείο «Legend of Cinema» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας.

O βραβευμένος με Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποστήριξε τον αγαπημένο του σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορτσέζε, καθώς την Πέμπτη, το CinemaCon τίμησε την καριέρα του που εκτείνεται σε έξι δεκαετίες.

Το επίσημο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Ιδιοκτητών Θεάτρων απένειμε στον 80χρονο σκηνοθέτη το εναρκτήριο βραβείο «Legend of Cinema», το οποίο εφεξής θα ονομάζεται «Βραβείο Μάρτιν Σκορσέζε».

Επίσης, δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες από τη νέα του ταινία «Killers of the Flower Moon», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντι Κάπριο.
killers_of_the_flower_moon1

Το «Killers of the Flower Moon» σηματοδοτεί την έκτη ταινία του Ντι Κάπριο με τον Σκορσέζε μετά τα «The Wolf of Wall Street» (2013), «Shutter Island» (2010), «The Departed» (2006), «The Aviator» (2004) και «Gangs of New York» (2002).
killers_of_the_flower_moon2
  

«Αυτή είναι η έκτη μου ταινία με τον Λίο και η 10η με τον [Ρόμπερτ] Ντε Νίρο, και η πρώτη μου με τους δύο μαζί», δήλωσε ο Σκορσέζε επί σκηνής - σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

«Πρόκειται για μια ταινία που έχει σχεδιαστεί για να τη βλέπουμε σε μεγάλη οθόνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τις ταινίες στις οικιακές οθόνες, αλλά αυτή είναι μια ταινία για μεγάλη οθόνη και αυτό κάναμε».

Κλείσιμο
Και συμπλήρωσε ο θρυλικός δημιουργός: «Όπως θα δείτε τώρα, μπορώ να κάνω αυτή την ταινία μόνο με τους συνεργάτες που είναι αξιόλογοι και που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο να ζωντανέψουν αυτή την ιστορία σε επική κλίμακα».
killers_of_the_flower_moon_3

Ο Ντι Κάπριο αναδημοσίευσε τις τρεις αποκλειστικές εικόνες του Osage News στο Instagram, ενώ ο σκηνοθέτης μοιράστηκε, στο CinemaCon, το πρώτο τρέιλερ για το δράμα, προϋπολογισμού 200 εκατομμυρίων δολαρίων, που διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα.

Ο Ντι Κάπριο είναι παραγωγός και υποδύεται τον ρόλο του ραδιούργου κτηνοτρόφου Έρνεστ Μπέρκχαρτ, ο οποίος παντρεύεται την πλούσια κληρονόμο πετρελαίου Οσάγε Μόλι, τη δεκαετία του 1920, λίγο πριν τα κοντινά μέλη της οικογένειάς της πεθάνουν μυστηριωδώς.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 15 υποψήφιοι στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας - Παραμένει διασωληνωμένος

Νέο Ηράκλειο: Η Δίωξη Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση - «Δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα», λέει η ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης