Μπρους Γουίλις: Η σχέση με τις κόρες του και η σκληρή απόφαση για την περιουσία που τους αφήνει

Μπρους Γουίλις: Η σχέση με τις κόρες του και η σκληρή απόφαση για την περιουσία που τους αφήνει

Όταν ανανέωσε τη διαθήκη του λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία, αποφάσισε να αφήσει μόλις από $1 εκατ. στα παιδιά του με την Ντέμι Μουρ, ενώ η περιουσία του κοστολογείται στα $250 εκατ. 

bruce_willwillis_xr
Μπορεί ο Μπρους Γουίλις να έχει αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, εξακολουθεί να απασχολεί αρκετά τον ξένο Τύπο.

Τις τελευταίες ημέρες, αίσθηση προκάλεσε ένα άρθρο του Radar Online που γράφει πως ο 67χρονος σταρ του Χόλιγουντ αναδιατύπωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν οι ειδικοί ανακαλύψουν πως η αφασία με την οποία διαγνώστηκε, έχει αρχίσει ήδη να τον επηρεάζει.

Εκείνο που συζητήθηκε περισσότερο, είναι ότι αποφάσισε να αφήσει από 1 εκατομμύριο δολάρια στις κόρες που απέκτησε από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, όταν η συνολική αξία της περιουσίας του είναι 250 εκατομμύρια.

Οι Ράμερ, Ταλούλα και Σκάουτ Γουίλις θα λάβουν από 1 εκατομμύριο, ενώ η τωρινή σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ και οι κόρες τους, Έβελιν και Μέιμπελ, θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του. Άτομο από το περιβάλλον του Γουίλις, αιτιολόγησε την απόφασή του, κάνοντας μία αναφορά στην περιουσία της Ντέμι Μουρ, η οποία αξίζει περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια και κρίθηκε από τον Γουίλις αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών τους. 
goyilis_kores
Άτομο που γνωρίζει καλά τον Γουίλις εξήγησε ότι οι κόρες του με τη Μουρ «έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή»

Παρά τα σχόλια, οι μεγαλύτερες κόρες του, δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από την απόφαση του πατέρα τους. Απόδειξη αυτού, οι οικογενειακές φωτογραφίες που αναρτούν στα social media τόσο μαζί του, όσο και με τη Χέμινγκ και τις ετεροθαλείς αδελφές τους.
319706126_151695533959169_5919556481734327985_n
Κλείσιμο
Ποια είναι η σχέση του Γουίλις με τις Ράμερ, Ταλούλα και Σκάουτ
Μουρ και Γουίλις αποφάσισαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι και οι δημόσιες αναφορές του Γουίλις στις κόρες του ήταν σπάνιες. Το 2007 είχε αναφέρει ότι: «Τα παιδιά μου δεν μεγάλωσαν μέσα στη λάμψη. Για τα πρώτα 13 χρόνια της ζωής τους, μεγάλωσαν σε μια μικρή πόλη στα βουνά. Η Ντέμι και εγώ, είπαμε “Αυτό είναι το καλύτερο στην οικογένειά μας”».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Star, όταν ήρθε στην Ελλάδα το 2001, ο Γουίλις είχε πει για τα παιδιά του: «Μου αρέσει να είμαι με τις κόρες μου, με κάνουν να γελάω και να νιώθω και εγώ σαν παιδί. Τις πηγαίνω και τις φέρνω από το σχολείο και το καλοκαίρι κάνουμε διακοπές μαζί». Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε γιο απάντησε: «Όχι μου αρέσει που έχω κόρες».
ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ interview with Bruce Willis.wmv

Η «διακριτική» Ράμερ
Όταν η 34χρονη Ράμερ Γουίλις έμαθε ότι ο πατέρας της διαγνώστηκε με αφασία και το δημοσιοποίησε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια σε κοινή ανάρτηση, «πλημμύρισε» το Instagram με κοινές τους φωτογραφίες από όταν ήταν μικρή, εκφράζοντας την αγάπη που του έχει.

277603902_663697564744981_9074618045397739741_n
288735018_168429378983971_5852363509849798788_n
288635716_744815416867573_8338763191735445504_n



Η Ράμερ Γκλεν Γουίλις, είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα της Μουρ με τον Γούιλις. Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον των μέσων, Γουίλις και Μουρ προστάτευσαν το πρώτο τους παιδί από τα φώτα των παπαράτσι, μέχρι να κάνει μόνη της το βήμα και να μπει στον χώρο της υποκριτικής.

Γεννήθηκε το 1988 και από νωρίς εξέφρασε την επιθυμία της να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της, που την υποστήριξαν στα πρώτα της βήματα. Έγινε ηθοποιός και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μαζί με τη μητέρα της στο «Now and then». Έχει συνεργαστεί και με τον πατέρα της στο «The Whole Nine Yards» το 2000, το «Hostage» το 2005 και στο «Air Strike» το 2018.
ramer_goyilis82
«Νιώθω τόσο ευγνώμων για τους γονείς μου» δήλωσε στο παρελθόν η Ράμερ Γουίλις

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η διακριτική στα media Ράμερ, δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερή για τους γονείς της και τον τρόπο που τη μεγάλωσαν.

«Έχω πολλούς φίλους που μεγάλωσαν με γονείς που χώρισαν σε νεαρή ηλικία και έβλεπα τους γονείς τους να τους βάζουν να διαλέξουν. Εγώ δεν χρειάστηκε να το κάνω αυτό, και νιώθω τόσο ευγνώμων που οι γονείς μου έθεσαν σε προτεραιότητα το να είμαστε μια οικογένεια, παρόλο που φαινόταν διαφορετικό» είπε η Ράμερ Γουίλις.

Η «άτακτη» Ταλούλα
Τον Φεβρουάριο του 1994, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ αποκτά την δεύτερη κόρη του, Ταλούλα Μπελ Γουίλις.

Η Ταλούλα διέφερε από τη χαμηλών τόνων αδελφή της, Ράμερ. Στο παρελθόν, η 28χρονη σήμερα δέχτηκε bullying για την εξωτερική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει αργότερα διάφορες διατροφικές διαταρχές.

«Υπήρχαν άνθρωποι, όταν ήμουν 13 ετών, που μου έλεγαν πόσο άσχημη ήμουν και πώς μπορεί δύο πανέμορφοι ηθοποιοί να έκαναν τόσο άσχημα παιδιά» είχε δηλώσει το 2014.

Η Ταλούλα είχε δύσκολη εφηβεία και ήταν το «τυράκι» για τους ρεπόρτερ που καραδοκούσαν. Λίγο μετά το Γυμνάσιο, φωτογραφίες της να είναι γυμνόστηθη και να καπνίζει μαριχουάνα κυκλοφορήσαν στα κοινωνικά δίκτυα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες του Γουίλις να το αποτρέψει.
taloula_gouilis7
Η Ταλούλα Γουίλις με τους γονείς της, Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις

Η μεσαία κόρη των Μουρ και Γουίλις πάλεψε για χρόνια με την εξάρτησή της από το αλκοόλ, μέχρι που πέρασε από το στάδιο της αποτοξίνωσης. Η ίδια έχει εκφράσει επίσης πολλές φορές την αγάπη της στους γονείς της, τόσο σε συνεντεύξεις όσο και σε αναρτήσεις της. Εκείνοι ήταν άλλωστε οι μόνοι που της στάθηκαν όταν χρειαζόταν βοήθεια.

Bruce Willis dances with his ex-wife Demi Moore and their daughter in a nice video she posted on Ins

Η «προκλητική» Σκάουτ
Σχεδόν 10 χρόνια πριν αποφασίσουν να χωρίσουν, Γουίλις και Μουρ αποκτούν την τρίτη και τελευταία κόρη τους, Σκάουτ ΛαΡού. Η 31χρονη σήμερα Σκάουτ Γουίλις είναι επίσης ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια. Η Σκάουτ είναι η «αγαπημένη» Γουίλις των media, αφού έχει γίνει πρωτοσέλιδο ουκ ολίγες φορές.
Skaout_goyilis

Τον Ιούνιο του 2012, η Σκάουτ Γουίλις συνελήφθη, καθώς πιάστηκε επ' αυτοφώρω να καταναλώνει αλκοόλ, κάτι που στις ΗΠΑ είναι παράνομο, μιας και δεν είχε συμπληρώσει ακόμα τα 21 έτη. Σαν να μην έφτανε αυτό, έδωσε στους αστυνομικούς που της έκαναν έρευνα ψευδή στοιχεία. Συνελήφθη και λίγο αργότερα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη χωρίς την καταβολή εγγύησης. Οι γονείς της, φρόντισαν να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις η υπόθεση και κράτησαν όσο μπορούσαν μακριά τους παπαράτσι από τη δίκη της.
221332665_1123740868114434_6067576994587205415_n

Το 2014 και σε ηλικία 21 ετών, εθεάθη να κάνει τα ψώνια της γυμνόστηθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ήταν ο τρόπος της να δείξει τη διαμαρτυρία της κατά της πολιτικής απαγόρευσης των γυμνόστηθων φωτογραφιών που προωθεί το Instagram. Οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Διχάζει η κατανομή της περιουσίας του Γουίλις στις κόρες του που λατρεύει
Η απόφαση του Γουίλις να δώσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στη Χέμινγκ και τις δύο κόρες τους και όχι στα μεγαλύτερα παιδιά του, ήρθε απροσδόκητα, αφού οι καλές σχέσεις τους δεν έχουν αλλάξει.

«Πιστεύει ότι οι Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή» εξήγησε άτομο που γνωρίζει καλά τον Γουίλις και πρόσθεσε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του είχε βληθεί».
ntemimour_kores
Η περιουσία της Ντέμι Μουρ έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Γουίλις να αφήσει στις κόρες τους το μικρότερο μερίδιο από τη δική του περιουσία
Η περιουσία της Ντέμι Μουρ έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Γουίλις
Η Ράμερ είναι μια ενεργή ηθοποιός στον κινηματογράφο, η Σκάουτ είναι μια τραγουδίστρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ και η Ταλούλα έχει επίσης ακολουθεί τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας.

«Ο Μπρους πιστεύει επίσης ότι η Ντέμι, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα» ανέφερε πηγή στο δημοσίευμα του Radar Online. «Ο Μπρους είναι σε επισφαλή κατάσταση με την αφασία. Δεν καταλαβαίνει πάντα τι γίνεται και πώς να απαντήσει» ισχυρίστηκε άλλη πηγή που επικαλείται ο ιστότοπος.

Οι σχέσεις του Γουίλις και της νυν συζύγου του με την Μουρ
Το 2000 ο γάμος των Μπρους και Μουρ έληξε και από την πρώτη στιγμή, οι δύο αστέρες του κινηματογράφου, υποσχέθηκαν να παραμείνουν φίλοι, τόσο για την προσωπική τους σχέση, όσο και για την ανατροφή των παιδιών τους.

«Ακόμα αγαπώ τη Ντέμι. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται» είχε πει στο Rolling Stone ο ηθοποιός.
gouilis-moyr
«Μάλλον είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Η φιλία μας συνεχίζεται» είχε δηλώσει ο Μπρους Γουίλις για τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ

Όταν η Μουρ ήταν ζευγάρι με τον Άστον Κούτσερ ο Γουίλις είχε παραδεχτεί τη ζήλια του, κάτι που αντιμετώπισε και ξεπέρασε άμεσα. Παρόλα αυτά, όχι μόνο παρευρέθηκε στον γάμο της Μουρ με τον Κούτσερ, αλλά κατάφερε να γίνει πολύ καλός φίλος με τον νέο σύζυγο της πρώην γυναίκας του.

Τον Μάρτιο του 2009, ο Μπρους παντρεύτηκε κι εκείνος, με το μοντέλο Έμμα Χέμινγκ. Την περίοδο εκείνη, τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα και εισέπραξαν πολλά αρνητικά σχόλια γι’ αυτό.
12896887
Η Έμα Χέμινγκ και ο Μπρους Γουίλις το 2013, στην πρεμιέρα της ταινίας «Red 2»

Ο Γουίλις απέδωσε τα σχόλια αυτά στο γεγονός, ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ εύκολα τους λόγους που διαλύουν έναν γάμο, αλλά δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να κρατήσει ενωμένους δύο πρώην συζύγους. «Η Ντέμι κι εγώ επιλέξαμε να βάλουμε πρώτα τα παιδιά και είμαστε πραγματικά τυχεροί που αποδεικνύεται ότι περνούσαμε καλά όλοι μαζί» είχε δηλώσει.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης