Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το συγκινητικό γαμήλιο δώρο από τη μητέρα της

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το συγκινητικό γαμήλιο δώρο από τη μητέρα της

Το δώρο της είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την Κόρτνεϊ

kourtney-kardashian__1_
Ένα ιδιαίτερο δώρο χάρισε στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν η μητέρα της, Κρις Τζένερ για τον γάμο της με τον Τράβις Μπάρκερ στο Portofino της Ιταλίας.

Στην πρεμιέρα του Hulu special «Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis», οι τηλεθεατές έριξαν μια ματιά στα παρασκήνια της προετοιμασίας του γάμου τους. Το βράδυ πριν από τον γάμο, η Κρις Τζένερ έδωσε στην Κόρτνεϊ το δαχτυλίδι που έλαβε από τον εκλιπόντα σύζυγό της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, όταν παντρεύτηκαν το 1978. Ο Ρόμπερτ ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα και απεβίωσε από καρκίνο του οισοφάγου το 2003.


Κλείσιμο
Το δώρο της είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την Κόρτνεϊ, η οποία αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της, δεν πίστευε ποτέ ότι θα ήθελε να παντρευτεί,  καθώς ο Ρόμπερτ δεν θα ήταν εκεί για να την συνοδεύσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ως εκ τούτου, το δώρο του δαχτυλιδιού σήμαινε πάρα πολλά για εκείνη.

kourtney
Ο Τράβις Μπάρκερ εκτίμησε επίσης τη χειρονομία και τη χαρακτήρισε «καταπληκτική». Σε ένα παλαιότερο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η Κρις Τζένερ είπε στην Κιμ Καρντάσιαν ότι ο Τράβις είχε ζητήσει το «χέρι της σε γάμο» και είχε επίσης πάει στον τάφο του πατέρα της για να... ζητήσει την ευλογία του. Η είδηση αυτή έφερε κλάματα στην Κρις Τζένερ, καθώς ήταν μια συγκινητική στιγμή που ήξερε ότι ο εκλιπών σύζυγός της θα εκτιμούσε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο με τον Νίκο Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι - Επίθεση από περαστικό

Αναχώρησαν για τις διακοπές του Πάσχα οι Έλληνες celebrities

Οι σελέμπριτις καλεσμένοι, οι αμφίβολοι και οι ανεπιθύμητοι στη στέψη του βασιλιά Κάρολου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης