Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ενώ πολλές φορές δέχονται κριτική, γιατί «ξεπερνάνε τα όρια» με την εκδηλωτικότητά τους.
Για ακόμα μια φορά, ο ντράμερ των Blink-182 έκανε μια κίνηση για να δείξει την αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του.
Όπως αποκάλυψε με μία σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε στο Instagram, ο Τράβις Μπάρκερ έκανε τα μάτια της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν τατουάζ στο μπούτι του.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Ω, γεια σου!».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας