Αντζελίνα Τζολί: Η ανάρτησή της για τους νέους που έχασαν την όρασή τους στις διαμαρτυρίες στο Ιράν

Αντζελίνα Τζολί: Η ανάρτησή της για τους νέους που έχασαν την όρασή τους στις διαμαρτυρίες στο Ιράν

Η ηθοποιός δημοσίευσε μεταξύ άλλων, τη φράση μιας νέας που έχασε το ένα της μάτι, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, λόγω της αστυνομικής βίας - «Στόχευσες τα μάτια μου, αλλά η καρδιά μου χτυπάει ακόμα»

antzelina-tzoli
H Aντζελίνα Τζολί εκφράζει τη συμπαράστασή της στους νέους του Ιράν, που συνεχίζουν τις διαδηλώσεις στη χώρα τους, μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί, τον οποίο αποφάσισε η αστυνομία Ηθών τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός με μία ανάρτησή της στο Instagram δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό των νέων που έχασαν την όρασή τους λόγω της αστυνομικής βίας, συμμετέχοντας στις διαδηλώσεις στο Ιράν.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μία φράση μιας νεαρής, της Elahe Tavokolian, η οποία έχασε το ένα της μάτι, μετά από μια επίθεση των αστυνομικών στις διαδηλώσεις. «Στόχευσες τα μάτια μου, αλλά η καρδιά μου χτυπάει ακόμα», γράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζολί, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε μια εικόνα της νεαρής κοπέλας στο νοσοκομείο.

Δίπλα της ανέβασε και φωτογραφίες ενός άλλου νέου, του Zanier Tondro, που έχασε και τα δύο μάτια του στις διαδηλώσεις. «Σκέφτομαι τους νέους στο Ιράν που έχουν τραυματιστεί στα μάτια, επειδή διαμαρτύρονταν για τη δολοφονία της Mahsa Amini, όπως η Εlahe Tavokolian και ο Zanier Tondro. Πολλοί επιζώντες έχουν χάσει την όρασή τους στο ένα ή και στα δύο μάτια. Είναι μια υπενθύμιση για το τίμημα που πληρώνουν οι νέοι Ιρανοί στον αγώνα τους για τα δικαιώματα και την ελευθερία», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε τη δημοσίευση: 

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Ακάρ: «Μορατόριουμ» στο Αιγαίο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε 16χρονο στον Ταύρο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης