Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε τους λόγους που αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε τους λόγους που αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακόμα και 20 λεπτά στα social media, κάνουν την ηθοποιό να νιώθει καταβεβλημένη

scarlett_johansson4334
Η Σκάρλετ Γιόχανσον μοιράστηκε πρόσφατα τους λόγους για τους οποίους μένει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The Skinny Confidential Him & Her Podcast», η 38χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακόμα και 20 λεπτά στα social media, την έκαναν να νιώθει καταβεβλημένη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γιόχανσον παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να τα χειριστεί, εξαιτίας κάποιων haters. «Ειλικρινά είμαι πολύ εύθραυστο άτομο για να έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορώ. Ο εγωισμός μου είναι πολύ εύθραυστος. Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ εύθραυστος. Είμαι σαν ένα ευαίσθητο λουλούδι» σχολίασε με χιούμορ.

Κλείσιμο
Η Γιόχανσον συνέχισε να εξηγεί ότι υπάρχει ένας πιο σημαντικός λόγος για την αποστροφή της. Είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές στο παρελθόν, αλλά μόνο για τρεις ημέρες μέσω του λογαριασμού της εταιρείας της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνειδητοποίησε πόσο χρόνο σπαταλούσε κοιτάζοντας τη σελίδα κάποιου στο Instagram, μαθαίνοντας προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του, που δεν χρειαζόταν να γνωρίζει.

«Τώρα ξέρω ότι έχεις ένα σκύλο και δύο κόρες και ότι ζεις στο Burbank", θυμήθηκε η ηθοποιός για όσα μπόρεσε να συλλέξει σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Έλεγα, πως σπατάλησα 17 λεπτά του χρόνου μου. Τώρα νιώθω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Καλιφόρνια, να πάρω τον συγκεκριμένο σκύλο και να αλλάξω τη ζωή μου με όλους αυτούς τους τρόπους που ένιωθα άσχημα».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον εξήγησε ότι τότε ένιωσε σαν ένα τρίχρονο παιδί με το τηλέφωνο της μαμάς τους, απορροφημένη εντελώς και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να το χειριστεί, οπότε αποφάσισε να μείνει εντελώς μακριά από τα social media.

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος δολοφόνησε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του

Ελένη Μενεγάκη: «Ζητώ συγγνώμη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το ήξερα»

ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία έγινε επισήμως το 31ο μέλος - «Αντίμετρα» ετοιμάζει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης