Σκάρλετ Γιόχανσον: Ο Χοακίν Φίνιξ έφυγε από το πλατό, όταν έπρεπε να... ηχογραφήσουν μια σκηνή οργασμού

Σκάρλετ Γιόχανσον: Ο Χοακίν Φίνιξ έφυγε από το πλατό, όταν έπρεπε να... ηχογραφήσουν μια σκηνή οργασμού

Η ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ταινία «Her», όπου οι δυο τους... ηχογράφησαν τη σκηνή του σεξ

Scarlett-Phoenix
Η Σκάρλετ Γιόχανσον λέει ότι η σκηνή προσομοίωσης σεξ στην ταινία «Her» του 2013 ήταν «παράξενη» και «αηδιαστική», σε βαθμό που ο συμπρωταγωνιστής της Χοακίν Φοίνιξ εγκατέλειψε το πλατό.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στο podcast Armchair Expert που φιλοξενεί ο Νταξ Σέπαρντ.

Ο Φοίνιξ ενσαρκώνει έναν καταθλιπτικό, πρόσφατα διαζευγμένο συγγραφέα, ο οποίος υποκύπτει στη γοητεία της φωνής ενός υπερσύγχρονου υπολογιστικού συστήματος, της Σαμάνθα.

Η Γιόχανσον θυμήθηκε ότι πήγε στο στούντιο, μαζί με τον Φίνιξ και τον σκηνοθέτη Spike Jonze, για να ηχογραφήσουν ψεύτικους οργασμούς για την προαναφερθείσα σκηνή του σεξ. Ωστόσο, η κατάσταση ήταν προφανώς τόσο άβολη που ο Φίνιξ εκνευρίστηκε.

«Οι χαρακτήρες μας λοιπόν κάνουν σεξ στην ταινία. Προφανώς, δεν θέλεις να ακούσεις ποτέ τη φωνή σου», δήλωσε η ηθοποιός. «Σίγουρα δεν θέλεις να ακούσεις πώς ακούγεσαι όταν έχεις οργασμό. Σίγουρα δεν θέλεις να ακούσεις πώς ακούγεσαι όταν έχεις ψεύτικο οργασμό. Είναι τόσο αηδιαστικό, σωστά; Θυμάμαι ότι όταν μπήκαμε εκείνη τη μέρα, έγινα η ηθοποιός που έλεγε: "Ας γίνουμε βρώμικοι". Πρέπει να το κάνω, αλλιώς θα πετρώσω. Έρχεται ο Χοακίν, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια λήψη και τα έχανε. Έλεγε "Δεν μπορώ να το κάνω". Ήταν θυμωμένος».

Η Γιόχανσον αποκάλυψε ότι ο Φίνιξ τελικά «έφυγε από το στούντιο» επειδή «χρειαζόταν ένα διάλειμμα», κάτι που κατανοούσε απόλυτα. Η «Σαμάνθα» είχε αρχικά τη φωνή της Αγγλίδας ηθοποιού Σαμάνθα Μόρτον, την οποία αντικατέστησε η Γιόχανσον μετά το τέλος της αρχικής παραγωγής.

Her Official Trailer #1 (2013) - Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson Movie HD
Κλείσιμο


«Το είχε ήδη κάνει», δήλωσε η Γιόχανσον σχετικά με το ότι ο Φίνιξ έπρεπε να ηχογραφήσει τη σκηνή του σεξ. «Το είχε ήδη κάνει αυτοπροσώπως, και τώρα είναι μαζί μου σε αυτό το περίεργο θέατρο, είμαι σε αυτό το κουτί και αυτός με κοιτάζει επίμονα. Τα φώτα είναι χαμηλά και ο Spike ήταν εκεί, ήταν τόσο παράξενο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Χόλιγουντ και για την υπερσεξουαλικοποίηση στην αρχή της καριέρας της.

«Κατά κάποιο τρόπο κατηγοριοποιήθηκα με αυτόν τον τρόπο, όπου ένιωθα ότι δεν είχα προτάσεις για δουλειά για πράγματα που ήθελα να κάνω», εξήγησε, προσθέτοντας ότι υπήρχαν «καταστάσεις που δεν ήταν κατάλληλες για την ηλικία μου».

«Τώρα, βλέπω νεότερους ηθοποιούς που είναι στα 20 τους. Αισθάνομαι ότι τους επιτρέπεται να είναι όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα», συνέχισε. «Είναι και μια άλλη εποχή. Δεν μας επιτρέπεται καν να κατατάξουμε πραγματικά άλλους ηθοποιούς σε ένα καλούπι, ευτυχώς, έτσι δεν είναι; Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο δυναμικοί».


Ειδήσεις σήμερα:

Άντζελα Λάνσμπερι: Σταμάτησε την καριέρα της για να σώσει τα παιδιά της από τα ναρκωτικά


Μπαράζ ελέγχων στην αγορά: Άλλοι 10 χονδρέμποροι στην «τσιμπίδα» για κερδοσκοπία


Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Πρέπει ν΄ αποδεχτούμε την διαφορετικότητα όποια κι αν είναι αυτή»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης