Σκάρλετ Γιόχανσον: «Με προετοίμαζαν από μικρή για να υποδύομαι τη σεξοβόμβα»

Σκάρλετ Γιόχανσον: «Με προετοίμαζαν από μικρή για να υποδύομαι τη σεξοβόμβα»

«Εγκλωβίστηκα, έπαιζα το αντικείμενο του πόθου» δήλωσε σχετικά με τους ρόλους που κλήθηκε να ενσαρκώσει στην αρχή της καριέρας της

skarlet_seksoiroloi38
Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι από τις διασημότερες ηθοποιούς που ανέλαβαν τον ρόλο του sex symbol σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, κάτι για το οποίο αναθεωρεί σήμερα.

«Έγινα κάτι σαν ενζενί» δήλωσε η σταρ του «Black Widow» σε σχετικές δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, όπου και κατηγόρησε τον πρώην μάνατζέρ της για τις επιλογές του που επηρέασαν την καριέρα της αρνητικά.

«Τα νέα κορίτσια αντικειμενοποιούνται με αυτό τον τρόπο και αυτό είναι γεγονός, έτσι πιστεύω πως σε οποιοδήποτε κουτάκι κι αν κατηγοριοποιείσαι, σε βάζει σε αυτή την τροχιά για το πώς η ζωή σου θα συνεχίσει. Τώρα, προφανώς οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να επιλέξουν τον δικό τους δρόμο» τόνισε η Γιόχανσον.

Στη συνέχεια, η 38χρονη δήλωσε ότι: «Νομίζω πως εξαιτίας αυτής της τροχιάς στην οποία είχα κατά κάποιο τρόπο εκτοξευθεί, εγκλωβίστηκα. Με κάποιον τρόπο με προετοίμαζαν να γίνω από μικρή αυτό που αποκαλούν ηθοποιό "σεξοβόμβα". Έπαιζα την άλλη γυναίκα και το αντικείμενο του πόθου. Ξαφνικά, βρήκα τον εαυτό μου στη γωνία, λες και δεν μπορούσα να βγω από εκεί».

Στόχος της πλέον, είναι να αναλαμβάνει κόντρα ρόλους, που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνους που αναγκαζόταν να αποδέχεται στο παρελθόν.
22090150
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορήθηκε πως ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης