Οι χορτάτοι του Survivor, τα υπονοούμενα της Ελεονώρας και η «απιστία» της Δανάης

Οι χορτάτοι του Survivor, τα υπονοούμενα της Ελεονώρας και η «απιστία» της Δανάης

Λίγο πριν τις εκλογές και η τηλεόραση πλέον θυμίζει τσίρκο με πρωταγωνίστρια την κυβίστηση

TV_pilidis-gotsis
«13 Αυγούστου; Τρέλα, τρέλα να μην τη ζήσουμε..» ψέλλισε η Ράνια Τζίμα ακούγοντας σενάρια για εκλογές τον Αύγουστο σε περίπτωση αδιεξόδου. Πιο πολύ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε μαζί της.

Να θυμίσω, ξεκαρδισμένη φυσικά, ότι πριν από λίγους μήνες ενόχλησε μερικούς εκ των αποβληθέντων από τον Αγιο Δομίνικο ο όρος «υποκουλτούρα» που χρησιμοποίησα σε άρθρο μου… Φυσικά, οι χορτάτοι που παρήγγειλαν και αναψυκτικό για να πάει κάτω η κοτομπουκιά, οι κιμπάρηδες που χαρίζουν τρακοσάρες για να μιλάνε στα κινητά και όλοι όσοι κουνάνε το δάχτυλο της ηθικής αλλά χάνονται στα άδυτα της ζούγκλας για να μιλήσουν ή για να μασουλήσουν ή για να στείλουν μηνύματα τώρα προσπαθούν να μαζέψουν στα σπασμένα. Αμ , δεν μαζεύονται. Ρεζίλι. Στέλιο, ήρθες;

Η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα του «Πρωινού μας» μίλησε με σεβασμό και τρυφερότητα για το Mega που της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην τηλεόραση και μάλιστα ως παρουσιάστρια δίχως εμπειρία Όμως ας μου επιτραπεί να επιμείνω στην διαφωνία που εξέφρασα και από τηλεοπτικού άμβωνος. Είμαστε επαγγελματίες. Τιμούμε, σεβόμαστε αλλά το να συζητήσουμε προτάσεις δεν συνιστά απιστία. Για όνομα του Θεού. Προσωπικά θεωρώ φάουλ το «πέσιμο» στην Ολγα Τρέμη, συνάδελφοι. Αποψή μου.

Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη και το «IQ 160» είναι η τρανή απόδειξη ότι η μυθοπλασία ακόμη και στο παρά δέκα μπορεί να κάνει την διαφορά. Γιούλη Τσαγκαράκη, υπεροχότατη.

Κλείσιμο
Δεν μασάει η Ελεονώρα. Αυτοσαρκάζεται και αυτοτρολάρεται. Κάπως έτσι λοιπόν σε λεζάντα ανάρτησης με αφορμή την εμφάνισή στο «Ελεος» γράφει. «Πράγματι η νύχτα με συμφέρει. Πρώτα πρώτα ελαττώνει τις φιλοδοξίες. Ύστερα διορθώνει τις σκέψεις, έπειτα συμμαζεύει τη θλίψη κ τη κάνει υποφερτότερη, μα προπάντων η νύχτα περιζώνει. Όχι κάλε, δεν επιστρέφω late night. ( απ όσο ξέρω) Στο «ελεος» πάω απόψε απαγγέλλοντας στίχους του Νίκου Καρούζου».


Του έδινα και βραβείο γι αυτό που τόσο χαλαρά είπε σήμερα στο «Στούντιο 4». «Ήμουν αυστηρός, μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά είπα κάτσε να είμαι αυστηρός μην έρθει καμιά σοβαρή. Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα. Μου είπαν θα έρθουν και θα γίνει χαμός. Τζάμπα ταλαιπωρούμαι, το παίρνεις απόφαση. Λες δεν θα έρθει σήμερα η Ζιζέλ. Πέρασα καλά. Μου άρεσε». Αγγελε Μπράτη τα συγχαρίκια μου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cri3jz708jd5)

Συγχαρητήρια και στην Κατερίνα Καραβάτου. Για την υπομονή της και για πολλά άλλα.

Το κουίζ σήμερα είναι διαφορετικό. Επίσης , μπράβο, πολλοί είναι αυτοί που βρήκαν την απάντηση στο πρώτο χθεσινό. Ποια πανελίστρια διαδίδει ότι στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει την παρακαλάνε να μείνει, αλλά η απόφαση να απομακρυνθεί έχει ήδη ληφθεί;



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης