Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη

Στο μεταξύ, η Πολυξένη ζητά από τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι, αλλά εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη - Δείτε το τρέιλερ

bikos_aleksia
Μια ακατανίκητη έλξη, πληροφορίες που προκαλούν εξελίξεις και στοιχεία που δεν θα αργήσουν να βγουν στο φως, έρχονται απόψε στο «Μαύρο  Ρόδο».

Διαβάστε όσα θα συμβούν απόψε στις 22:50 στο MEGA
Επεισόδιο 81 (Τρίτη 21/03)
H Πολυξένη ζητά από τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι. Εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη. Ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη. Η Θάλεια ρωτά τον Λουκά αν έκλεψε την κάρτα SIM απ’ το κινητό της. Ο Λουκάς βάζει να χακάρουν την κάρτα SIM για να βρει στοιχεία. Τι θα ανακαλύψει για την ταυτότητα της Θάλειας; Η Φιλαρέτη μαθαίνει που πήγαιναν τα χρήματα που έδινε για την ανατροφή του παιδιού της. Ποιος θα προτείνει στον Θέμη να σκοτώσει τον Βίκο, τάζοντάς του χρήματα και άλλα ανταλλάγματα; Ο Πέτρος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Ελισάβετ.

Δείτε το τρέιλερ
Μαύρο Ρόδο | Τρίτη 21/3, 22:50 (trailer)

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.


Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης