Μαρία Αντωνά: «Ο Μαρτίκας διαθέτει βίλα με πισίνα και 10 δωμάτια»

Μαρία Αντωνά: «Ο Μαρτίκας διαθέτει βίλα με πισίνα και 10 δωμάτια»

Στο μεταξύ, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη επιβεβαίωσε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή της έχει στείλει εξώδικο - Δείτε το βίντεο

martikas_vila893
Τις εξελίξεις για το Survivor All Star σχολίασε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, η Μαρία Αντωνά.

Η σύντροφος του πρώην παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης, Άρη Σοϊλέδη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και το εξώδικο που της είχε στείλει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στην κουβέντα δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, στις οποίες έλεγε ότι ο λόγος που δεν υποστήριζε τον ΆρηΣοϊλέδη, είναι γιατί «το μόνο που θέλει είναι μια βίλα στη Γλυφάδα».

«Ως κατηγορία το είπε. Από ό,τι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας» είπε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr5x4wevqpkh)

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή της έστειλε εξώδικο, όταν η Μαρία Αντωνά έκανε μία δημόσια αναφορά στον λόγο που η παίκτριας του ριάλιτι χώρισε με τον σύζυγό της. Είχε υποστηρίξει στον τηλεοπτικό αέρα ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, κάτι που δυσαρέστησε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Βγήκα και ζήτησα συγγνώμη» είπε η Μαρία Αντωνά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr5x3q6b3kvt)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»: Ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα μετά τους διαλόγους για «τράκα» και σουβλάκια

Έκρηξη σε κατάστημα στην Νέα Ερυθραία

Survivor All Star: Τρεις ακόμα «Μαχητές» στον τάκο, μετά τον Ασημακόπουλο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης