Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ επί τόπου βρίσκονται ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί από την έκρηξη, η οποία καταγράφηκε στις 03:00 σήμερα Τρίτη, στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Στροφιλίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο εσωτερικό του.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ επί τόπου βρίσκονται ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού καθώς και για τα άτομα που τον τοποθέτησαν.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.