H Τζένα Μαλόουν αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα του «Hunger Games»

H Τζένα Μαλόουν αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα του «Hunger Games»

Ωστόσο δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο επειδή «δεν ήθελε να σύρει το όνομά του στη λάσπη»

MALONE-3232
Η Τζένα Μαλόουν, γνωστή για τους ρόλους της στη δημοφιλή δυστοπική σειρά ταινιών «The Hunger Games», αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram, ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στη Γαλλία. Η ηθοποιός ωστόσο, δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο για την επίθεση.

Στην ανάρτησή της, η 38χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε στην εξοχή μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ταινίας των «Hunger Games».

Κλείσιμο
Δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, συμπεριλαμβανομένου ενός άσχημου χωρισμού, ένιωθε ευγνωμοσύνη για το έργο, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και τον χαρακτήρα που έπαιξε. Η Μαλόουν πρόσθεσε ότι ο χρόνος της στο Παρίσι ήταν «εξαιρετικά δύσκολος» λόγω της σεξουαλικής επίθεσης που βίωσε από κάποιον, με τον οποίο είχε συνεργαστεί.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε τα γεγονότα ως «ένα συγκεχυμένο μείγμα συναισθημάτων» που μόλις τώρα μαθαίνει να ξεδιαλέγει. Στη συνέχεια περιέγραψε την εμπειρία της με μία διαδικασία που περιλαμβάνει το θύμα ενός εγκλήματος και τον δράστη να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, για να συζητήσουν για το έγκλημα, τον αντίκτυπο που είχε στο θύμα και ποια μέτρα μπορεί να λάβει ο δράστης για να διορθώσει τα λάθη.
Η Μαλόουν εξήγησε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία της επέτρεψε να συμφιλιωθεί με το άτομο που της επιτέθηκε και με τον εαυτό της. Μοιράστηκε ότι ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά τη βοήθησε να ξεπεράσει μερικά από τα πιο σκοτεινά σημεία. Πρόσθεσε ότι δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο λόγω της «κουλτούρας ακύρωσης» και ότι δεν ήθελε να σύρει το όνομά του στη λάσπη, αφού είχε εξιλεωθεί απέναντί της.

Η 38χρονη ηθοποιός έκλεισε την ανάρτησή της στέλνοντας αγάπη σε άλλα θύματα και προσφέρθηκε να βοηθήσει όποιον θέλει να της μιλήσει.

Φωτογραφία: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στους 57 οι νεκροί, ενώ 56 αγνοούμενοι έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονιστική η ανταπόκριση του κόσμου - Μάζεψαν πάνω από 3.500 φιάλες αίματος

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης