Τζένιφερ Λόρενς: «Η πρώτη ερώτηση όταν πήγα για τον ρόλο στο "Hunger Games" ήταν πόσα κιλά σκοπεύω να χάσω»

Τζένιφερ Λόρενς: «Η πρώτη ερώτηση όταν πήγα για τον ρόλο στο "Hunger Games" ήταν πόσα κιλά σκοπεύω να χάσω»

Η ηθοποιός μίλησε για την πίεση που δέχτηκε να κάνει δίαιτα για τον ρόλο της στη σειρά και δήλωσε πως δεν σκοπεύει ποτέ να μπει σε αυτή τη διαδικασία

jennifer_lawrence
Η Τζένιφερ Λόρενς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σειρά «Hunger Games» και τα κιλά που της ζητήθηκε να χάσει, για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Variety» και αποκάλυψε πως όταν πήγε για το κάστινγκ, την ρώτησαν πόσα κιλά σκοπεύει να χάσει για να πάρει τον ρόλο. 

Η ίδια ωστόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά να μπει στη διαδικασία να κάνει δίαιτα. «Εκτός από το γεγονός ότι ήμουν πολύ νέα, αναπτυσσόμουν και δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα. Δεν ξέρω όμως, αν ήθελα όλα αυτά τα κορίτσια που θα ήθελαν να ντύνονται σαν την Κάτνις να νιώθουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, επειδή δεν ζυγίζουν λιγότερα κιλά», δήλωσε.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η Λόρενς είχε δηλώσει ανένδοτη ότι δεν θα κάνει ποτέ δίαιτα για έναν ρόλο. «Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο», είχε πει.

Όπως είχε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να προωθεί μέσω των χαρακτήρων που υποδύεται, υγιή και θετικά πρότυπα για τα νέα κορίτσια.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξή της το 2013 είχε αναφέρει στο BBC πως ακόμα και η Everdeen στη σειρά ήταν ένα κορίτσι που δεν έτρωγε καλά και είχε αδυνατίσει, έλεγε συνέχεια πως «εμείς έχουμε την ικανότητα να ελέγξουμε την εικόνα που θα δουν τα κορίτσια».



Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση μητέρας για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου, δεν υπήρχε κανείς»

Γρηγόρης Πετράκος για Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro – «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης