Τζένιφερ Λόρενς για Hunger Games: «Τα αγόρια και εγώ επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο μας και πίναμε ουίσκι»

Τζένιφερ Λόρενς για Hunger Games: «Τα αγόρια και εγώ επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο μας και πίναμε ουίσκι»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους χαλάρωνε μετά την «τρέλα» των θαυμαστών

Jennifer_Lawrence__1_
Η Τζένιφερ Λόρενς παραχώρησε μία συνέντευξη στους New York Times και αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους χαλάρωνε, μετά τις συνεντεύξεις Τύπου για το «Hunger Games» και την «τρέλα» των θαυμαστών, που ζητωκραύγαζαν το όνομά της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ίδια και οι ηθοποιοί και συμπρωταγωνιστές της, Τζος Χάτσερσον και Λίαμ Χέμσγουορθ, συχνά έβρισκαν καταφύγιο στο ουίσκι: «Τα αγόρια και εγώ πάντα επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο μας και πίναμε ουίσκι. Θα το "λατρέψει" η πεθερά μου. Δεν το κάνω πια, είμαι μαμά».


Η Λόρενς πρωταγωνίστησε με τον ρόλο της Κάτνις Έβερντιν στο «Hunger Games», το οποίο βασίζεται στα ομώνυμα μυθιστορήματα της Σούζαν Κόλινς. Κατά τη διάρκεια τεσσάρων ταινιών, ο χαρακτήρας της μεταμορφώθηκε από μια έφηβη, στην ηγέτη μιας εξέγερσης, ενάντια στο Καπιτώλιο και τους αγώνες θανάτου. 

Κλείσιμο
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της ότι θυμάται, με νοσταλγία και αγάπη τις ταινίες, που κυκλοφόρησαν από το 2012 έως το 2015: «Αυτές οι ταινίες ήταν φανταστικές. Το μόνο πράγμα που με έκανε να σταματήσω ήταν το πόσο διάσημη θα με έκανε. Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η Κάτνις Έβερντιν, υποθέτω. Είναι περίεργο αυτό;».

Η Τζένιφερ Λόρενς δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και την ανακοίνωση της επερχόμενης ταινίας prequel των «Hunger Games», με τίτλο «The Ballad of Songbirds and Snakes»: «Αυτό με έκανε να νιώθω παλιά σαν μούχλα. Θυμάμαι ότι ήμουν 21 και σκεφτόμουν, "Θεέ μου, μια μέρα θα τα ξαναφτιάξουν και θα τα αλλάξουν. Αλλά θα είμαι τόσο μεγάλη μέχρι τότε! Θα έχω πεθάνει!» είπε αστειευόμενη.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει το «χαλαρό» μοντέλο συνεργασίας με ιδιώτες γιατρούς για τον «Προσωπικό Γιατρό»

Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»

Με 19 άτομα στον ίδιο θάλαμο στις φυλακές Τρίπολης ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης