Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τέσσερα ξεχωριστά αντικείμενα

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τέσσερα ξεχωριστά αντικείμενα

Σήμερα στις 18:20, στο Star - Δείτε το τρέιλερ

cash-or-trash__4_
Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Σήμερα, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Cash or Trash θα δούμε τέσσερα υπέροχα και ιδιαίτερα αντικείμενα, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε το trailer:

Cash or Trash | trailer 23ου επεισοδίου - Σάββατο 11/2

Κλείσιμο
Η περιέργεια για την αξία του σετ αντικειμένων, που φέρνει στο Cash Or Trash, ήταν η αιτία που ώθησε τον Νικόλα από τον Κορυδαλλό να δηλώσει συμμετοχή στην εκπομπή. Ο Θάνος Λούδος ρίχνει «φως» στην καταγωγή των αντικειμένων του Νικόλα και του δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να καταφέρει να πετύχει την ιδανική πώληση στο δωμάτιο των αγοραστών. Ο Νικόλας, ικανοποιημένος από την εκτίμηση του Θάνου, νιώθει πανέτοιμος για τη διαδικασία της δημοπρασίας. Με άνεση, λόγω επαγγέλματος, στην πώληση, ο απλός αλλά και εύστοχος στα σχόλια Νικόλας ξέρει ότι δεν χρειάζεται να πει πολλά για τα αντικείμενά του αλλά να παρέμβει μόνο όταν χρειαστεί, προκειμένου να φέρει λίγο ακόμα τις προσφορές στα μέτρα του. Ο Νικόλας γνωρίζει ότι είναι ήρεμη δύναμη και μέχρι το τέλος της δημοπρασίας δείχνοντας την ανάλογη υπομονή αλλά και επιμονή, καταφέρνει να βγει κερδισμένος από το δωμάτιο των αγοραστών, έχοντας κερδίσει επίσης μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Ένα αντικείμενο, που ανήκει στην κατηγορία των memorabilia φέρνει ο Ελληνοιταλικής καταγωγής Άδωνης στο Cash Or Trash. Η Δέσποινα Μοιραράκη, με τον δικό της μαγικό τρόπο, «ζωντανεύει», μέσα από την κουβέντα με τον πωλητή, την ιστορία του αντικειμένου αλλά και το πως έφτασε στην κατοχή του. Ο Θάνος Λούδος βρίσκει και φέρνει στην επιφάνεια όλες τις πληροφορίες, που μπορούν να γίνουν επιχειρήματα για τον πωλητή, ώστε να ανεβάσουν τις προσφορές τους οι αγοραστές στο επόμενο δωμάτιο. Απογοητευμένος από την εκτίμηση του Θάνου, ο Άδωνης περνά στο δωμάτιο των αγοραστών ελπίζοντας να βοηθήσει, κατά κάποιο τρόπο, η επικαιρότητα την αύξηση των προσφορών. Με διάθεση να κάνουν τις καλύτερες προσφορές, οι πέντε αγοραστές ξεκινούν την δημοπρασία. Η κοινή γραμμή στα επιχειρήματα των αγοραστών δυσκολεύουν το κλείσιμο μιας ικανοποιητικής συμφωνίας.

CASH_OR_TRASH___3_

Την Ελπίδα από το Ψυχικό καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία φέρνει ένα αντικείμενο που αγοράστηκε από τον παππού της για τη γιαγιά της, σε μια γλυκιά στιγμή της κοινής τους ζωής. Ο Θάνος Λούδος, για ακόμα μια φορά, δίνει αρκετές πληροφορίες στη νεαρή πωλήτρια αλλά και στους τηλεθεατές για την ιστορία των δημιουργών του συλλεκτικού αντικειμένου της. Η τιμή εκτίμησης έρχεται να απογειώσει τη διάθεση της Ελπίδας και να τη στείλει έτοιμη να διεκδικήσει την πιο δυνατή προσφορά, που σίγουρα θα αγγίζει τα πλαίσια της εκτίμησης. Η Ελπίδα βρίσκει την αντίδραση όλων των αγοραστών πολλά υποσχόμενη για το μικρό αλλά πολυποίκιλα ξεχωριστό αντικείμενό της. Ένα αντικείμενο που ξεχωρίζει και εμπνέει όλους τους παραβρισκόμενους αγοραστές, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, δεν έχει παρά να κερδίσει τις καλύτερες των προσφορών. Μια προσφορά όμως φανερώνει τις αληθινές προθέσεις ενός από τους αγοραστές και περνάει αρκετά μπροστά. Με γνώμονα το ρίσκο η νεαρή πωλήτρια πιέζει για την πιο δυνατή προσφορά. Άραγε θα καταφέρει ένας από τους αγοραστές να κλείσει συμφωνία με την Ελπίδα και να αποκτήσει στα χέρια του ένα αλλοτινό δώρο αγάπης;

Ένα αντικείμενο που δημιουργεί ατμόσφαιρα φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash ο Στέφανος. Η Δέσποινα Μοιραράκη μαθαίνει τα πάντα για την ιστορία του αντικειμένου και πως έφτασε στα χέρια του πωλητή και όχι μόνο. Με το αντικείμενο να ενισχύει ατμοσφαιρικά την περιγραφή του επαγγέλματος του Στέφανου, το δωμάτιο της εκτίμησης μοιάζει να μεταφέρεται στην περίοδο της Αρτ Νουβό, καθώς ο Θάνος Λούδος ολοκληρώνει την εκτίμησή του. Ανεπηρέαστος από την εκτίμησή του, ο Αθηναίος υπνωτιστής κατευθύνεται στο δωμάτιο των αγοραστών και τους κερδίζει, πρωτίστως, με το ενδιαφέρον παρουσιαστικό του. Το αντικείμενο από μόνο του «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον των αγοραστών, ακόμα και εκείνων που δείχνουν επιφυλακτικοί απέναντί του. Με όλα τα στοιχεία μπροστά τους και ένα αντικείμενο που σχεδόν τους μιλά, οι αγοραστές δεν έχουν παρά να το διεκδικήσουν.

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια καναλιού επιτέθηκε στον Ερντογάν και στη συνέχεια παραιτήθηκε

Μπερτ Μπάκαρα: «Playboy του δυτικού κόσμου» με τέσσερις γάμους και αμέτρητες ερωμένες

Κορυδαλλός: Γηροκομείο-κολαστήριο - Εξαθλιωμένοι ηλικιωμένοι με ψώρα και αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης