Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε ότι ο Τράβις Μπάρκερ έχει φετίχ με τα... πόδια

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε ότι ο Τράβις Μπάρκερ έχει φετίχ με τα... πόδια

Όπως τόνισε η τηλεπερσόνα, εκείνη και ο σύζυγός είχαν συνευρεθεί ερωτικά παλαιότερα, φορώντας τις στολές του «True Romance»

kourtney_kardashian
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ, έχει φετίχ στο σεξ με τα πόδια. Η 43χρονη τηλεπερσόνα, η οποία δεν διστάζει να μιλάει για τα προσωπικά της, αυτή τη φορά φρόντισε να προχωρήσει στην αποκάλυψη πικάντικων λεπτομερειών της ερωτικής της ζωής.

Η Καρντάσιαν, η οποία ζει τον έρωτα στο πλευρό του νέου της συζύγου και μουσικού, πέρασε από τον ανιχνευτή ψεύδους του «Vanity Fair» και μίλησε για τα φετίχ του αγαπημένου της, στο κρεβάτι.
Στο βίντεο, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν εμφανίζεται μαζί με την αδελφή της Κλόε, η οποία προκάλεσε τη, σεξουαλικού περιεχομένου, συζήτηση: «Έχει ο Τράβις φετίχ με τα πόδια σου;» ρώτησε χαρακτηριστικά η Κλόε, «Πιθανώς, ναι» απάντησε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Δείτε το βίντεο 
Kourtney and Khloé Kardashian Take Lie Detector Tests | Vanity Fair

«Έλα τώρα, είμαστε όλοι ενήλικες εδώ. Έχεις κανένα φετίχ;» ρώτησε η αδελφή της. «Δεν θα έλεγα ότι έχω κάτι άγριο ή τρελό» παραδέχτηκε η σύζυγος του Τράβις Μπάρκερ.

Ωστόσο, η Κλόε επέμεινε με σκοπό η αδελφή της να αποκαλύψει περισσότερας και τελικά την ανάγκασε να αναφέρει ότι εκείνη και ο Μπάρκερ συνευρέθηκαν ερωτικά το 2021, φορώντας τις στολές του «True Romance».
true_romance
True Romance
Κλείσιμο
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο ντράμερ των Blink-182 ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2021 και παντρεύτηκαν στη Σάντα Μπάρμπαρα έναν χρόνο αργότερα.

Πέρα από τις σεξουαλικές αποκαλύψεις του συζύγου της, σε άλλο σημείο η Κλόε Καρντάσιαν τη ρώτησε, αν θα δεχόταν επιχειρηματικές συμβουλές από τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, με την ίδια να σχολιάζει: «Δεν ξέρω ποιος είναι. Δεν παρακολουθώ τις ειδήσεις... αν και παρακολουθώ το Yellowstone».

Μετά την εξήγηση της αδελφής της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν συμφώνησε ότι θα δεχόταν τις συμβουλές του.

Ειδήσεις σήμερα:

'Ερχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας - O καιρός προς τα Χριστούγεννα

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές που πήγαν να βιάσουν 14χρονη στην Κόρινθο

Ισόβια για κανίβαλο που σκότωσε άνδρα με τον οποίο βγήκε ραντεβού και έφαγε τον έναν του όρχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης