Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» και οι «Boys and Noise»

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» και οι «Boys and Noise»

Ο ηθοποιός έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά του MEGA

Kakouriwths_
Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, συνάντησε τον Βαγγέλη Κακουριώτη, λίγο πριν το φινάλε του ρόλου του στη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης δήλωσε αρχικά: «Ο Κίμωνας είναι ένας άνθρωπος που έχει ηθικούς φραγμούς. Δεν έχει μπερδέψει την ελευθέρια με την ελευθεριότητα και εγώ ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή του. Στη σκηνή του πυροβολισμού (σ.σ. σύντομα θα πέσει νεκρός στη σειρά μετά από πυρά μαφιόζων, μπροστά στα μάτια του πατέρα του), ήμασταν καθηλωμένοι με τον Κούλλη. Νομίζω ότι είναι καλό που ο ρόλος του Κίμωνα τελειώνει στην κορύφωσή του γιατί αφήνει κάτι πίσω του, μια στεναχώρια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpva0tk2wg81)

Κλείσιμο
Για τη «Δήμητρα», τη σύντροφό του στη σειρά την οποία υποδύεται η Μελίνα Κόντη, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Η Δήμητρα δεν θα σταματήσει εάν δεν βρει την απάντηση για τον θάνατο του Κίμωνα».

Για τη σχέση του με τον βιολογικό του πατέρα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης εξομολογήθηκε ότι: «Με τον πατέρα μου συζητάμε πολύ. Μ’ αρέσει. Δεν πήγε ποτέ κόντρα σε αυτό που θέλω να κάνω. Μου έλεγε πάντα την άποψή του με επιχειρήματα και με άφηνε να διαλέξω. Με υποστήριζε. Ήταν πολύ σημαντικό να έχω κάποιες βάσεις από νωρίς».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τους «Boys and Noise», το συγκρότημα που τον έκανε γνωστό. «Με τους “Boys and Noise” έκανα μακροβούτι στα επαγγελματικά και τη δημοσιότητα σε μικρή ηλικία, οπότε έπρεπε να έχω βάσεις. Δεν νιώθω ότι επειδή ασχολήθηκα από νωρίς με το τραγούδι έχασα κάτι από την παιδικότητά μου», δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο: Τρεις άγριους ξυλοδαρμούς σε 15 μέρες είχε υποστεί ο 50χρονος ασφαλιστής

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Αγοράκι 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Μητσοτάκης: Η συζήτηση με περιπατητή και ο «χρησμός» για το ραντεβού με τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης