Κατερίνα Καινούργιου: «Ο ψυχικός πόλεμος είναι και αυτός κακοποίηση και προέρχεται από τοξικούς ανθρώπους»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο ψυχικός πόλεμος είναι και αυτός κακοποίηση και προέρχεται από τοξικούς ανθρώπους»

«Πάρε μια βαθιά ανάσα και βγάλε την αρνητικότητα απ’ τη ζωή σου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

katken99909
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την ευχή της για το 2023. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha με μία ανάρτησή της, πρέπει κάθε άνθρωπος να αποβάλει την τοξικότητα από τη ζωή του, για να απαλλαγεί από την ψυχική κακοποίηση.

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου, δημοσίευσε σε story, ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο συμβούλευσε τους ακόλουθούς της.

«Τοξικός είναι κάθε άνθρωπος οποίος δεν μπορεί να σε αφήσει από τη ζωή του, αλλά δεν μπορεί και παράλληλα να συμπεριφέρεται σωστά, με τον σεβασμό που σου αρμόζει. Μην περιμένεις συγνώμη, δεν θα έρθει. Και μην αμφισβητείς τον εαυτό σου ούτε στιγμή. Ο ψυχικός πόλεμος είναι κι αυτός κακοποίηση και προέρχεται από τέτοιους ανθρώπους. Προχώρα! Φτάνουν οι δικαιολογίες… Είναι δύσκολο άλλα η ζωή σου θα είναι πιο εύκολη από δω και μπρος. Βάλε ένα κλείσιμο και προχώρα. Άφησε τον! Συνέχισε. Πάρε μια βαθιά ανάσα και βγάλε την αρνητικότητα απ’ τη ζωή σου!» σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια της δημοσίευσής της συμπλήρωσε: «Ο αχάριστος άνθρωπος είναι καμένο χαρτί. Όσο και να δώσεις, ότι και να κάνεις, δεν είναι ποτέ αρκετά. Έχεις νιώσει ποτέ σου, την αίσθηση που σου αφήνει η αχαριστία; Έχεις γευτεί την πικρή γεύση στο στόμα σου, όταν κάποιος σε άδειασε; Ενώ πρώτα φρόντισε να ρουφήξει ότι ήταν προς συμφέρον του; Τότε καλώς ήρθες, στην παρέα μας σε περιμέναμε. Είναι ένα ακόμα είδος τοξικού ανθρώπου» έγραψε Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για όσα της «γέννησαν» αυτές τις σκέψεις.

Δείτε τις δημοσιεύεις της παρουσιάστριας 
Κλείσιμο
katken99__2_
katken99__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Βέροια: Το χρονικό της φρίκης - Πώς η 30χρονη πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Βασίλης Τόπαλος: Το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που απέβη μοιραίο για τον πρωταθλητή του μποξ

Τζέρεμι Ρένερ: Εκχιονιστικό του πλάκωσε το πόδι - Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό του ηθοποιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης