Μπέλα Θορν: «Σκηνοθέτης με κατηγόρησε ότι τον φλέρταρα, ενώ ήμουν 10 ετών»

Μπέλα Θορν: «Σκηνοθέτης με κατηγόρησε ότι τον φλέρταρα, ενώ ήμουν 10 ετών»

«Μου είπε ότι τον έκανα να νιώσει πολύ άβολα, για χρόνια ρωτούσα τον εαυτό μου "Μπέλα τι έκανες;"» περιγράφει

bella_thorne
H Μπέλα Θορν έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έζησε με έναν σκηνοθέτη στην ηλικία των 10 μόλις ετών.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι και αποκάλυψε πως έχει ζήσει μια εμπειρία, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει ζωντανή στο μυαλό της.

«Αυτή η σκέψη γυρνάει στο μυαλό μου κάθε μέρα και με τρελαίνει», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως περιέγραψε, όταν ήταν ακόμα παιδί, έλαβε μέρος σε μία οντισιόν. Ωστόσο, δεν φαντάστηκε σε καμία περίπτωση τη συμπεριφορά που θα αντιμετώπιζε από τον σκηνοθέτη.

«Με κατηγόρησε ότι τον φλέρταρα. Ήμουν μόλις 10 χρονών. Μου είπε ότι τον έκανα να νιώσει πολύ άβολα. Για χρόνια ρωτούσα τον εαυτό μου "Μπέλα τι έκανες; Τι έκανες; Έκανες έναν άνθρωπο να νιώσει έτσι". Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα σε μια τέτοια ηλικία», αναφέρει σήμερα.

Πλέον, έχει κατανοήσει πως το πρόβλημα ήταν φυσικά, ο ίδιος ο σκηνοθέτης και όχι ένα 10χρονο παιδί. «Ακόμα κι αν του έλεγα κάτι πρόστυχο, ήμουν 10 χρονών! Το τραγικό είναι ότι αυτός πίστευε ότι ένα 10χρονο μπορεί να τον φλέρταρε», λέει.



Εξάλλου, όπως αναφέρει, δεν θυμάται καμία σκηνή μαζί του, που θα μπορούσε να τον φέρει σε δύσκολη θέση. «Όταν κάνεις μια συνάντηση με τον σκηνοθέτη, δεν μπορείς πραγματικά να πεις ή να κάνεις κάτι μαζί του. Κάνεις τη σκηνή, χαιρετάς και βγαίνεις έξω. Δεν υπάρχει καν χρόνος να τον πάρεις πχ μια αγκαλιά ή να τον κάνεις να νιώσει άβολα», εξηγεί.

Κλείσιμο


Σήμερα, η Μπέλα Θορν υποστηρίζει πως έχει καταφέρει να «συγχωρήσει» τον εαυτό της και ελπίζει πως ο σκηνοθέτης αυτός «θα σαπίσει στην κόλαση», αφού μάλλον «προσπάθησε να την σεξουαλικοποιήσει σαν παιδί».



Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης